Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo patriotyczna tzw. stacja telewizyjna - TVN. |
Na Kazańskiej od strony Kauflanda i Dmowskiego, przy szklarzu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo patriotyczna tzw. stacja telewizyjna - TVN. |
Nie denerwuj się tak, bo raczej nie warto :)
|
|
Agatka a dlaczego mam się nie denerwować przecież wiem kim jest gdzie mieszka Omania . Zawsze będę regał na takie typy kobiet bo są nie godne poszanowania.
|
|
cichociemny ******* ja posłucham. BYŁO PRZYJŚĆ NA MIEDZY!!!!! CHYBA ŻE SIĘ BOISZ PO ŻADNYCH LUDZI ???
|
|
nie jestem z Łomży :)
|
|
CXRSa1 ja boję się tylko Stwórcy. mam to uwazac jako wyzwanie? :)
|
|
Zenit kobieta mówi w prost Jestem zamężna it cetera ... A ta siedzi i ciemnotę wciska :)) no fakt ma kolegów > Ps. NOBEM CAMPAREM > JESTEŚ CHOĆ MASZ WYSOKIE MNIE MANIE O SOBIE:)) SKROMNOŚCIĄ NIE GRZESZYSZ:))))
|
|
CXRSa1 obrazasz mnie. chlopem to ty jestes. 73 lata temu twoj przodek u mojego pradziadka bylby zwyklym parobkiem. natomiast gdzie mieszkam to jest tylko wylacznie moja sprawa. Radzę Ci tak sie nie napinac :) uciekam bo zycie stygnie :) milego wieczoru :)
|
|
Czekam na wezwaniw do sądu i przekonasz się czy jetem chłopem czy facetem::))) czekam na wezwanie do sądu ::)) Pamietaj że to bedzie nie jawna sprawa i swych ppierdolców nie bedziesz mogła powólać na światków.
|
|
jasne ze tak...ale hmmm nie ma takiej potrzeby bo ja doskonale sama sie bronie...a o co sie rozchodzi? facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |