Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zDziwisz się jeszcze..? |
Za każdym razem jak tam jestem ktoś składa reklamację. Ja spotkałam się z ABSURDALNĄ odpowiedzią na reklamacje. Zastanawiam się czy sprawą nie powinien zając się UOKiK. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zDziwisz się jeszcze..? |
MOSiR corocznie jesienią organizuje miejską Ligę męską. Wszystkie drużyny, które tam uczestniczą mają swoje zajęcia. Stwórz więc zespół i przystąpcie do ligi. Pozdrawiam - jeden z graczy ...
|
|
Witam, czy któraś z Mam podjęła się fluoryzacji pod narkozą u dziecka poniżej drugiego roku życia, i gdzie był przeprowadzony zabieg, czy są jakieś skutki uboczne?
|
|
Witam wszystkich forumowiczów Chciałabym uzyskać informacje na temat wojny bloku z blokiem o parking na ul Stacha konwy, konkretnie o parking za blokiem 2. Niedawno się tu wprowadziliśmy i jeszcze nigdy w życiu i w żadnym mieście,( a parę ich zwiedziłam ze względu na charakter pracy męża), nie widziałam takiej niedorzeczności, żeby pewne "cuuuśśś" pilnowało, czy aby ktos z bloku 2 nie zaparkował tam, a jeśli już omyłkowo się trafi, to szybcikiem te "cuuuśśś" kuśtyka i dzwoni na straż miejską, żeby tylko popsuć humor z rana. Dodam, że parking był prawie pusty.... Czy z 2 powinni dzwonić na miejską jeśli ich samochody wystają kołem na trawke?... bo to już chyba należy do drugiego bloku .... Czekam na opinie co sądzicie o takiej tolerancyjności blokowisk?
|
|
z tego co widze, nikt tu nie pracuje i nie dodaje ogloszen o pracy, trudno - dlatego pisze tu. szukam opiekunki do 3 letniej dziewczynki praca poniedzialek - piatek od 15 do 19. W gre wchodzi odbieranie dziecka z przedszkola na Prusa, przyprowadzenie do domu, wspolna zabawa, nakarmienie. moge zaplacic 250zl. moze macie jakas znajoma, ciocie, mame, babcie, ktore bylyby zainteresowane?
|
|
I z tacy będzie kasa, ci potrafią kręcić lody, a podatków i tak nie zapłacą. No chyba że co łaska!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
dniówka 250zl ??
|
|
nie, jest pogoda
|
|
Na przeciwko tam gdzie był rosmann na długiej,przy sklepie chyba Smyk
|
|
I w związku z tym musiałam się przeprowadzić do Szczecina-:)
|
|
ale świństwo...
|
|
Mały ,ja nie biorę tej pracy bo moja za dużo pochłania mi czasu;-) Z tego co ja zrozumiałam z ogłoszenia ,to Fikka nie musiałabyś otwierać swojej lodówy.Ale zawsze możesz zadzwonić i się dopytać.
|
|
ile takie dziecko zje?
|
|
chodzi o to czy to dziecko ma być przyprowadzane do domu w którym mieszka i tam karmione czy do domu opiekunki i tam karmione - a to różnica
|
|
sraka hihi
|
|
Moja rada, omijać ten sklep z daleka! (nie chcę robić tu robić reklamy innym)
|
|
Piszecie profesjonalny inżynier dźwięku, za 1500 bez umowy, dalej nabijaj kasę czarnym.
|
|
|
ma ktoś tel. do kogoś kto naprawia tv w domu?
|
|
|
szukam takiego bardzo dokładnego :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |