sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
niesłychanie bezczelni kato-faszyści

+10 do szybkości
+5 dla lansu

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: niesłychanie bezczelni kato-faszyści

Mylisz się mówiąc, że świecki jest bliżej normalnego życia.. Znam wielu księży osobiście i wiem, że można z nimi pogadać na każdy temat.

Jak zapłacić za moje darmowe? Mam umowę na rok, nielimitowane rozmowy do wszystkich i smsy, abonament 79,90 zł. W Orange za chiny nie wyrabiałam się w abonamencie 55 zł, poza abonamentem płaciłam za minutę rozmowy 0,55 zł (!!!) i rachunki płaciłam około 100 zł co miesiąc. Nie wspominając o wiecznych awariach i "błędach sieci".

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

a to nie jest nowy blok?? bo na zdjeciach wyglada jak nowy. jest tez projekt mieszkan to tez maja juz uklad tych wnetrz nowych, przestrzennych. z aneksem kuchennym maja podziemne garaże.
wejdz zobacz na ich strone moze pomylily ci sie bloki??

BRAK NICKA - tak przejrzałam Twoje wszystkie posty i z całym szacunkiem...-nic innego nie potrafisz tu mądrego napisać tylko przeżywać jakieś mało istotne rzeczy i narzekać jak to źle się dzieję :) Za robotę się weź- a jak Ci bezrobocie doskwiera-bo niestety takie czasy- to bierz druty w łapki i dziergaj skarpety bo zima się zbliża nie ubłagalnie- żebyś potem nie narzekał(a), że za zimna i marzną Ci stopy i ohhhh ehhhh jaki żal :)

Świat jest okrutny ale lepiej odstawmy na bok te najmniej istotne rzeczy typu naklejki po NIGHT POWER :)

może to zabrzmi prymitywnie ale ja też szukam dziewczyny

Ja się wybieram,może jeszcze kolegę namówię,warto spróbować czegoś nowego,

Nie wiem jak jest z TV... Myślałem nad tą ofertą od nich, ale doszedłem do wniosku, że się opłaca. Nie wiem jak jest teraz, ale w pakiecie był wyłącznie abonament za telefon ten po 35zł. Być może coś się zmieniło... Nie używam stacjonarki trzymam wyłącznie z sentymentu dla numeru :> Wg, mnie trochę przydrogo... Warto poczekać, może będą świąteczne promocje.

Galo napisał(a):

> Nie wiem jak jest z TV... Myślałem nad tą ofertą od nich,
> ale doszedłem do wniosku, że się opłaca. Nie wiem jak jest
> teraz, ale w pakiecie był wyłącznie abonament za telefon ten
> po 35zł. Być może coś się zmieniło... Nie używam
> stacjonarki trzymam wyłącznie z sentymentu dla numeru :> Wg,
> mnie trochę przydrogo... Warto poczekać, może będą
> świąteczne promocje.

Czeski błąd... W zdaniu "Myślałem nad tą ofertą od nich,
ale doszedłem do wniosku, że się *nie* opłaca.

Przepraszam...

No i nie zerwałam i co z tego? I będę ja miała do przyszłego roku a za rok przykleję następna i chyba ani tym nie grzeszę ani nie robię nikomu krzywdy. I w ogóle nie wiem co w tym niestosownego... Bo jak się coś lubi to cały czas a nie tylko jeden dzień :) takie jest moje zdanie :) pozdrawiam Cię serdecznie BRAK NICKA i życzę Ci milego, spokojnego, bezproblemowego dnia :)

Dobrze wiedzieć, dzięki.

Mało się orientujesz ta niby mała klita jest pomieszczeniem zaadaptowanym do indywidualnych zajęć z dzieckiem, a stoliczek nie służy do spożywania posiłków tylko do pracy z dzieckiem . Mam dziecko w grupie żłobkowej znam dobrze to przedszkole sale są super wyposażone a panie miłe.

Również w WESOŁYM SŁONECZKU jest taka malutka salka,dzieci nie mają gdzie się bawić a niemowa o ruchowych zajeciach(do łazienki chodzą do innych sal). Masakra jakaś tak trzepac kase na dziecich

To i niemowa chodzi też do tego przedszkola?

Masakra 3800 za metr pustej ściany!

3800? W takiej cenie można kupić 3-4 letnie mieszkanie i to wyposażone w meble. Takie ceny na Łomżę to jakieś przegięcie...

na ul Śniadeckiego jest serwis rtv

Niestety ludzie są aż tacy zyczliwi.U mnie akurat z parkingiem nie ma takiego problemu bo każdy stawia tam gdzie jest miejsce i nikomu nic nie przeszkadza,ale za to te stare :pryki:i tak potrafią człowiekowi dać się we znaki że braknie słów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org