Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niesłychanie bezczelni kato-faszyści |
+10 do szybkości +5 dla lansu rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niesłychanie bezczelni kato-faszyści |
Mylisz się mówiąc, że świecki jest bliżej normalnego życia.. Znam wielu księży osobiście i wiem, że można z nimi pogadać na każdy temat.
|
|
Jak zapłacić za moje darmowe? Mam umowę na rok, nielimitowane rozmowy do wszystkich i smsy, abonament 79,90 zł. W Orange za chiny nie wyrabiałam się w abonamencie 55 zł, poza abonamentem płaciłam za minutę rozmowy 0,55 zł (!!!) i rachunki płaciłam około 100 zł co miesiąc. Nie wspominając o wiecznych awariach i "błędach sieci". z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
a to nie jest nowy blok?? bo na zdjeciach wyglada jak nowy. jest tez projekt mieszkan to tez maja juz uklad tych wnetrz nowych, przestrzennych. z aneksem kuchennym maja podziemne garaże. wejdz zobacz na ich strone moze pomylily ci sie bloki??
|
|
BRAK NICKA - tak przejrzałam Twoje wszystkie posty i z całym szacunkiem...-nic innego nie potrafisz tu mądrego napisać tylko przeżywać jakieś mało istotne rzeczy i narzekać jak to źle się dzieję :) Za robotę się weź- a jak Ci bezrobocie doskwiera-bo niestety takie czasy- to bierz druty w łapki i dziergaj skarpety bo zima się zbliża nie ubłagalnie- żebyś potem nie narzekał(a), że za zimna i marzną Ci stopy i ohhhh ehhhh jaki żal :) Świat jest okrutny ale lepiej odstawmy na bok te najmniej istotne rzeczy typu naklejki po NIGHT POWER :)
|
|
może to zabrzmi prymitywnie ale ja też szukam dziewczyny
|
|
Ja się wybieram,może jeszcze kolegę namówię,warto spróbować czegoś nowego,
|
|
Nie wiem jak jest z TV... Myślałem nad tą ofertą od nich, ale doszedłem do wniosku, że się opłaca. Nie wiem jak jest teraz, ale w pakiecie był wyłącznie abonament za telefon ten po 35zł. Być może coś się zmieniło... Nie używam stacjonarki trzymam wyłącznie z sentymentu dla numeru :> Wg, mnie trochę przydrogo... Warto poczekać, może będą świąteczne promocje.
|
|
Galo napisał(a): > Nie wiem jak jest z TV... Myślałem nad tą ofertą od nich, > ale doszedłem do wniosku, że się opłaca. Nie wiem jak jest > teraz, ale w pakiecie był wyłącznie abonament za telefon ten > po 35zł. Być może coś się zmieniło... Nie używam > stacjonarki trzymam wyłącznie z sentymentu dla numeru :> Wg, > mnie trochę przydrogo... Warto poczekać, może będą > świąteczne promocje. Czeski błąd... W zdaniu "Myślałem nad tą ofertą od nich, ale doszedłem do wniosku, że się *nie* opłaca. Przepraszam...
|
|
No i nie zerwałam i co z tego? I będę ja miała do przyszłego roku a za rok przykleję następna i chyba ani tym nie grzeszę ani nie robię nikomu krzywdy. I w ogóle nie wiem co w tym niestosownego... Bo jak się coś lubi to cały czas a nie tylko jeden dzień :) takie jest moje zdanie :) pozdrawiam Cię serdecznie BRAK NICKA i życzę Ci milego, spokojnego, bezproblemowego dnia :)
|
|
Dobrze wiedzieć, dzięki.
|
|
Mało się orientujesz ta niby mała klita jest pomieszczeniem zaadaptowanym do indywidualnych zajęć z dzieckiem, a stoliczek nie służy do spożywania posiłków tylko do pracy z dzieckiem . Mam dziecko w grupie żłobkowej znam dobrze to przedszkole sale są super wyposażone a panie miłe.
|
|
Również w WESOŁYM SŁONECZKU jest taka malutka salka,dzieci nie mają gdzie się bawić a niemowa o ruchowych zajeciach(do łazienki chodzą do innych sal). Masakra jakaś tak trzepac kase na dziecich
|
|
To i niemowa chodzi też do tego przedszkola?
|
|
Masakra 3800 za metr pustej ściany!
|
|
3800? W takiej cenie można kupić 3-4 letnie mieszkanie i to wyposażone w meble. Takie ceny na Łomżę to jakieś przegięcie...
|
|
na ul Śniadeckiego jest serwis rtv
|
|
Niestety ludzie są aż tacy zyczliwi.U mnie akurat z parkingiem nie ma takiego problemu bo każdy stawia tam gdzie jest miejsce i nikomu nic nie przeszkadza,ale za to te stare :pryki:i tak potrafią człowiekowi dać się we znaki że braknie słów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |