Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Koncert życzeń naiwnego licealisty”. Grzegorz Braun ostro o założeniach Strategii Bezpieczeństwa Narodowego |
http://www.radio.bialystok.pl/wiadomosci/region/id/86782 Dziś od 10.00 do 18.00 w skansenie jest Niedziela św. Rocha i związane z nią atrakcje, a o 18.30 inscenizacja obrony Nowogrodu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Koncert życzeń naiwnego licealisty”. Grzegorz Braun ostro o założeniach Strategii Bezpieczeństwa Narodowego |
Nie wiem czy to dlatego, że pierwszy raz czy coś innego przyczyniło się do tak słabej organizacji. Jeśli się bierze nawet te 10zł za wejściówkę to powinno się zapewnić wszystkim taki sam widok. To była totalna porażka. Tylko nieliczni wiszący na barierkach cokolwiek widzieli. Reszta widziała, ale ich plecy. W Łomży, jak się okazuje po tej imprezie, VIP-em można zostać już za 50zł, ale pamiętajcie że liczba miejsc ograniczona do 120os. Zdarzenia z tą dziewczyną nie widziałem. Jednak chodząc po tzw. parku maszynowym rzuciło mi się w oczy brak osób kierujących ruchem. Kierowcy wjeżdżali, wyjeżdżali, cofali, robili to na czuja, a tak chyba być nie powinno. Podsumowując impreza udana, ale dla niewielkiej liczby ludzi, dla reszty niepotrzebny wydatek.
|
|
Re: „Koncert życzeń naiwnego licealisty”. Grzegorz Braun ostro o założeniach Strategii Bezpieczeństwa Narodowego |
Napisz do nas na miodzia9@o2.pl - a otrzymasz link do galerii ze wszystkimi naszymi pracami jakie wykonujemy.
|
|
Dawaj dalej Grzesiu, zaczepisty materiał!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |