Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabawy z płcią to przemoc wobec dzieci. Świadectwo byłego transseksualisty |
A jakiej rasy są te Twoje pieski?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabawy z płcią to przemoc wobec dzieci. Świadectwo byłego transseksualisty |
koleżanka podała maila wyżej, podam jeszcze swój:) gosiak93@vp.pl- proszę w imieniu koleżanki i swoim więcej szczegółów, może jakieś zdjęcia, ile pokoi, stawka itd:)
|
|
Re: Zabawy z płcią to przemoc wobec dzieci. Świadectwo byłego transseksualisty |
wielorasowe :)
|
|
Witam! mam pytanie... nigdy nie kupywalem nic na allegro wiec nie zabardzo wiem jak wypełniac ten formularz... Wybralem przedmiot zakupu, nastepnie Kup teraz, potem forma płatnosci jako przelew pocztowy wypelnilem ten druczek z Adresem jakiegos PayU S.A. z Poznania... zaplacilem na poczcie w czwartek a dzis sie dojrzalem ze osoba od ktorej kupilem ten wlasnie przedmit ma siedzibe w Białymstoku i tez jest podany adres. Kto sie orientuje czy dobrze zrobilem... dotra pieniadze do strzedawcy przez te PayU? dostane przedmiot ktory zamowiłem? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wydaje mi się, że hajs wpłaciłeś sobie na konto allegro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |