sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MĘSKIE WYBORY 2020

Rower był przypięty , a mój nr gg 2702420

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MĘSKIE WYBORY 2020

łomża i białystok to samo - wszyscy mają refluks i alergię i w ciemno bez badań na to leki zapisują.
może u części dzieci ta diagnoza to strzał w dziesiątkę ale u większości to trucie niepotrzebnymi lekami.
Najłatwiej wziąć od lekarza rodzinnego skierowanie do szpitala na gastro na diagnostykę problemu, telefonicznie umawia się termin w wybranym szpitalu w Warszawie, na oddziale w ciągu 3 -5 dni dziecko przejdzie kompleksową diagnostykę i postawią diagnozę.
Ja tak zrobiłam i nie żałuję, w Warszawie byli zszokowani jak można dziecko na refluks 2 lata leczyć skoro dziecko go nigdy nie miało, problem tkwił w czymś innym.

Do 4lomza wogole nawet nie bede probowal pisac bo kazdy wie ze tu jest totalna olewka.

dajcie znac jak będzie promocja na srajtaśmę po czeczenach

Autor: nowal12 (---.lomza.mm.pl)
Data: 25-07-12 14:15

Janusz Kos piszesz,że niedługo się skończy to towarzystwo wzajemnej adoracji ale,niekyórzy prezesi już teraz powoli przekazują działy sp-ni rodzince patrz SP PE-ktywa

Nowal12 w internecie jest strona CBA możesz to zgłosić;)

Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio pod adresem:

http://www.mhstudio.pl

Zdjęcia a uroczystości chrztu możecie Państwo zobaczyć na moim blogu pod adresem:

http://michalhoffman.eu/?p=635

Pozdrawiam serdecznie
Michał Hoffman

Wczoraj w okolicy schroniska znalazłam piska, który stał przy drodze. Jest bardzo przyjazny i miły. to kundelek, szczeniak. jakaś mieszanka amstafa lub coś podobnego. Jeśli komuś zaginął taki piesek to proszę o kontakt. 862141449

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org