Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rafał Trzaskowski nie chce rozmawiać z mieszkańcami o „deklaracji LGBT”. Skarga Ordo Iuris |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rafał Trzaskowski nie chce rozmawiać z mieszkańcami o „deklaracji LGBT”. Skarga Ordo Iuris |
Jle tej nagrody będzie,bo jestem zainteresowany.
|
|
Re: Rafał Trzaskowski nie chce rozmawiać z mieszkańcami o „deklaracji LGBT”. Skarga Ordo Iuris |
To Ty stara pupa jesteś!!!
|
|
Zaznaczam, że nie byłam w lokalu Quatro, ale moja wypowiedż dotyczy ogólnie tego, co dzieje się w klubach łomżyńskich. Obserwując, co dzieje się w kolejnych, nowo otwieranych, a potem zamykanych lokalach tego typu, uważam, że klienci mają prawo domagać się odpowiedniej obsługi i traktowania, bo kto tu jest dla kogo? Czy to, że ktoś otwiera nowy lokal ma być wielbiony tylko z tego powodu? Jeśli będziemy się godzić na bylejakość nic się nie zmieni! Jeśli już na początku działalności nie przykłąda się odpowiedniej wagi do ELEMENTARNYCH zasad podejścia do klienta, co będzie dalej? Będzie tylko gorzej! Dopóki osoby, które decydują się na prowadzenie restauracji, pubów, klubów itp. nie zrozumieją, że chęć szybkiego wzbogacenia się, brak odpowiedniej wiedzy, zatrudnianie przypadkowego, nieprzeszkolonego personelu i traktowanie klienta jak zło konieczne to ślepa uliczka, nie odniosą sukcesu! A my klienci mamy prawo mówić głośno o tym, co nam się nie podoba, bo płacimy im (nie mało!) za odpowiednią jakość usług!
|
|
Na szczęście coraz więcej osób zaczyna to dostrzegać co napisałaś Lwica. Mi też szalenie przeszkadza traktowanie klienta jak intruza. Wiele miejsc nie odwiedzam tylko z tego powodu. To ja mam wybór i albo ktoś zrozumie, że klient to nie tylko klient ale przede wszystkim GOŚĆ. A swoich gości, jak w życiu, obdarzać należy szacunkiem. Bylejakość na szczęście przemija.
|
|
a co sami mlodzi i piekni zyja?:))))))))))))))ty tez bedziesz stary!!!!!!!!!!!! ***** ***
|
|
Było super!szkoda że tylko raz w roku..
|
|
Nie uciekł komuś "Bigiel" z czerwoną obrożą? Kręci się taki na Łomżycy, w sobotę wieczorem widziany był przy Strzelców, w niedzielę koło 18 na Lipowej. Nie da do siebie podejść, jest bardzo nieufny i ucieka.
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=YTGiyQRG2EE z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Osobiście zawsze będe bobrze wspominać Szpital w Łomży fachowa obsługa. Osatnimi czasy odwiedziłam tam rodzącą moją przyjaciółkę. Podziela moje zdanie, w czasie moich odwiedzin były panie pielęgniarki z zapytaniem czy wszystko wporządku i czy w czymś nie pomóc, jak miała mało pokarmu też nie było problemu z dokarmieniem dziecka. Powodzenia życze !!!!!
|
|
Te konto to VipeReK jakby co, cos mi sie konto bugnelo, a co do czego Zenit, ciesze się,że szanujesz ludzi, motorower to wstęp do motoryzacji, moim zdaniem bo w skuterze dajesz gazu, hamujesz, dajesz kierunki i tyle. A tak to zmieniasz biegi i wgl. pozycja motocyklisty ktora jest wygodna. Ale jak ktos usaza ze skutery sa fajne, to tez dobrze. Nie sa zle na pewno, tylko kto jak woli. Jak zobaczylem post Czesia o wuwuzelach to malo co nie spadlem z krzesla :o z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
recman na legionów , sunset suits nie wiem gdzie sprawdź sobie ;-p no i w galerii np w top secret,no i jeszcze na skrzyżowaniu legionów z polową na rogu jest sklep.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |