sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Posłowie będą mogli dorabiać bez informowania Sejmu. \"Tak się rodzi korupcja\"

Witam!!

Mam takie pytanie- gdzie można wyrzucić bądź oddać nie potrzebne ubrania? Nazbierałam tego troszkę i nie wiem czy dalej do kontenerów PCK można wyrzucać..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Posłowie będą mogli dorabiać bez informowania Sejmu. \\\"Tak się rodzi korupcja\\\"

Jak sie nie ma gdzie usiasc, to zawsze mozna sie do kogos dosiąść... Jak nie do znajomych, to do nowo poznanych, czyli tych, ktorzy aktualnie siedza przy stoliku :)

Re: Posłowie będą mogli dorabiać bez informowania Sejmu. \\\"Tak się rodzi korupcja\\\"

Hej, poszukuje faceta, który był na Łomżyńskim Gościńcu, może ktoś z was skojarzy, ok.180cm wzrostu, ciemny brunet, dobrze zbudowany, włosy dość krótko przystrzyżone, dołeczki podczas uśmiechu, ubrany w niebieski T-shirt, jeansy, a na nogach klapki(japonki), stał w towarzystwie kobiety i mężczyzny w ogródku piwnym obok 3 dziewczyn.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Nie oddawaj tylko do The Green Planet, roznoszą ulotki do skrzynek, że robią zbiórkę odzieży używanej. Firma nie wiadomo jaka i skąd ? brak danych w internecie na jej temat. Jeśli się da dodzwonić pod numer z ulotki, to ciężko uzyskać informację o działalności firmy, (strona w budowie, współpraca w czerwonym krzyżem w trakcje itd....). Pytają tylko czy nie dzwoni przypadkiem ich konkurencja np.z Warszawy .:), moim zdaniem ktoś próbuje zarobić na zbieraniu odzieży używanej!! Firma z Zambrowa to osoba fizyczna prowadząca działalność: ZBIERANIE ODPADÓW INNYCH NIŻ NIEBEZPIECZNE. Dla zainteresowanych podaje NIP 7231606723 do sprawdzenia na http://www.stat.gov.pl/regon/
Swoją drogą ciekawe czy na takie zbiórki osiedlowe wyrażają zgodę spółdzielnie i czy jest to zgodne z prawem, w końcu NIKT NIE NAPISAŁ NA ULOTCE, ŻE ODZIEŻ NIE BĘDZIE ODSPRZEDAWANA!! a zwykły mieszkaniec chętnie odda stare ubrania potrzebującym.... BIZNESMENOM!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org