Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odkryte faktury: respiratory nie za 200, ale 370 mln zł |
Ja osobiscie na statoilu nie tankuję... Jak leje dobrego diesela to tylko verve. Kiedyś jak był jeszcze Shell to polecałbym tam tankowac, ale teraz leje verve i silnik chodzi jak igiełka, spalanie odrobinę mniejsze, autko jakby dynamiczniejsze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odkryte faktury: respiratory nie za 200, ale 370 mln zł |
Klaro palarnię moze mają ale moze nie wszyscy z niej muszą korzystac. Bo moze tam traktują klientow na gorszch i lepszych tak jak w przypadku rezerwacji o ktorch pisała autorka tematu.
|
|
*Klara25 nie, nie, i po tysiąc krotnie nie... nie zgodzę się z Tobą:) w jamie nigdy nie było dobrej muzy i nie będzie!!!! Nigdy for ever and never:P a na nutach się chyba znam.
|
|
*CSRSa1 teraz to się uśmiałam hihihi rozczaruję Cię maślanych oczu nie robią do modelki mi daleko hehehe a jako obsługa z mojej perspektywy wszystkich traktują tak samo ;) *Janusz kos dziękuję za radę ;)
|
|
*Klara25 dobra, dobra już nie bądz tak skromna.... ;) Cóś musisz mieć w Sobie takiego.... że... ?:)
|
|
Znowu ten Kretyn !!
|
|
Klara25 ja myślałem że napiszesz, Ja jestem też jestem pod wrażeniem twej skromnej osoby... a tu nic zero:)
|
|
NołNejm ja z tymi kryteriami i selekcją to żartowałam..:) A co do opini - to dobrze wiedzieć jakby co..:)
|
|
kolego kamikadze20063 cytujesz stare przepisy! Jak już chcesz cytować prawo o ruchu drogowym to szukaj tekstu jednolitego będą tam wszystkie zmiany! Cytat: Wyprzedzanie z prawej strony jest dozwolone! Cytat: Ja osobiście radze wszystkim, którzy pouczają innych aby zastanowili się nad swoim postępowaniem na drodze. Młodszym kolegom doradzam pokorę bo posiadanie 19 pkt na 20 z testu nie mówi o tym jakim się jest kierowcą. Tu trzeba lat praktyki i setki tysięcy przejechanych kilometrów!
|
|
kilkaset tysięcy? zjedź na ziemię, kilkadziesiąt i to z grubą nadwyżką. Kilkaset to może kosztował wystrój Warki, Amnezji ale nie ten karton i trochę dech na ścianach z plasikowymi żyrandolami i nalepki z grafikami.
|
|
Gdzie w Łomży lub okolicy kupię grys ozdobny lub biały kamień dekoracyjny do ogródka? Może ktoś orientuje się z ceną za tonę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |