Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czopusie, napiszecie coś o sukcesie Marionetki z ruskimi komikami. |
jedwabne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czopusie, napiszecie coś o sukcesie Marionetki z ruskimi komikami. |
dvw a protektory noszą sami prestepcy:) ale Dziadyga z Ciebie:)
|
|
uwazam ze jest to wyrównanie za tych co nie płacą
|
|
kartę motorowerowa posiadam bo ją można od 13 lat zrobic na teście miałem 19 na 20 pkt. A przecież nawet jak i bym jeździł po 22 to mi nic policja nie zrobi po mój wydech nie przekracza norm prawnych a mam wymieniony na sportowy tylko że z homologacją. Nawet jak by znaleźli tego co twój sąsiad dzwonił na policję no to co mu zrobią, nic bo przecież nie jest zabronione jeżdżenie w kółko po osiedlu bo tym krzywdy nikomu nie zrobisz a jak ktoś nie lubi dźwięku skutera to jest jego problem. A za brak posiadania karty motorowerowej jest sprawa w sądzie.
|
|
nie`dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 21-07-12 22:40 Dodają stan z licznika głównego podzielony przez liczbę mieszkań. A Nie osób:) http://lsm.lomza.pl/sekcja.htm
|
|
Witam jadę pod koniec miesiąca lipca do Holandii autem osobowym.Zabiore 2 osoby w kierunku Hanoveru,Oldenburgu,Holandii lub w okolicach.Proszę o kontakt. 506098286
|
|
co mozna dostac w sklepach ? rudy błazen z druhem
|
|
Witam jadę pod koniec miesiąca lipca do Holandii autem osobowym.Zabiore 2 osoby w kierunku Hanoveru,Oldenburgu,Holandii lub w okolicach.Proszę o kontakt.506098286
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |