Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska nie jest pisowska!!!!!! |
hahahaha:) Sorry:):) Wiejska -Piekna :):):) Dzięki :)chrupka:):) By sie ktos naszukał , jakby się zainteresował :):):) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska nie jest pisowska!!!!!! |
Wrócił nam z saxów rewolucjonista:):):) Będzie wojna łomżyńsko-ratuszowa:):) facmen
|
|
Tylko skończę jeść to zaraz lecę i robię :)))
|
|
I języka ojczystego też widać dawno nie używał.
|
|
Nie wrocilem tylko jestem na wakacjach, a Ty maruda jak widze to tylko siedzisz zawsze przed kom i piszesz bzdury ,jesli placisz podatki to zabieraj glos. Wiele osob ktorzy pracuja za granica n zasilaja budzet tego kraju utrzymujac rodziny ,i moze nawet cale panstwo . Wiec maja prawo zadac . Co z tego ze cala zawadzka ma byc remontowana w przyszlosci , pas jezdni obecnie przeznaczony do ruchu powinien byc czysty bez blota ,kamieni ,zwiru inwestor jesli wyjezdza z placu budowy ,powinien nie zanieczyszczac drogi ,za to sa napewno jakie kary ,wiec odpowiednie sluzby gdzie sa czy niewidza tego ,czy moze dla nich to norma .????
|
|
witam potrzebuje numer telefonu do Roberta trzaski (CZACHY) tego co ma kiube może ktoś posiada
|
|
Niestety musze . A jesli jak widze popieracie taki stan placu budowy .to i napewno jakosc drogi bedzie taka sama . wg pn czyli byle jak ,byyle jakis.
|
|
Kaśka23:) Wczoraj kosili trawniki na Piłsudskiego i owszem :):) Ale po jednej stronie więc jaki problem było iść drugą stroną ?? Czy druga strona była tak zarośnięta chaszczami że nie było widać czy kosza czy nie kosza ? :):) Sami leziecie jak te cwoki a później macie pretensje do wszystkich i o wszystko . A i żeby nie było że się dało, to na odcinku Legionów-4Pory Roku są 3 przejścia dla pieszych :):):) facmen
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://stopnop.pl/szczepionki/nop
|
|
: marudaty zajmij sie soba ----------golym okiem widac ,ze jestes po szczepionce!
|
|
w MC DONALDZIE, co 3 miesiace zmieniaja przepalony olej we fryfkownicach, na pewno będzie adekwatny do Twojego auta
|
|
I żeby nie uciekło, z innego wątku, jak się tworzy "wstrząsające" doniesienia: http://www.kta.krakow.pl/2010/02/szczepionka-mmr-a-autyzm-ostateczne-rozstrzygniecie/ http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,6159 facmen
|
|
znam legende dlaczego w Lomzy i okolicy nie ma tragicznych wydarzen- poki co sie sprawdza! ale po co mam pisac ----------jak tu zaraz znajdzie sie przynajmniej z 10 lemingow i rozmyja temat.
|
|
na legionów bar Qube
|
|
Dziś jadąc po Łomży obserwowałem jak na BL prowadzą samochody jakby prawo jazdy dopiero co robili a nie już je mieli X czasu. Masakra.
|
|
jak jadę na niemieckich tymczasowych to BL mi z drogi uciekają
|
|
przepisy to akurat znamy bo przynajmniej ja posiadam kartę motorowerową
|
|
mieszkam wLOMZY 0D 50 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!! I MAM BLM!!!!!!!!!!!!!!! A DLACZEGO -KIJ WAM DO TEGO!!!!!!!!!!!
|
|
ANTYKLAKIER -super "lomzyniak jak sie patrzy" :)))))))))))0 ale naprawde z takim polglowkiem szkoda napisanej kazdej litery. Sayonara!!!!!!!!!!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Na pewno nie BLM-y. Ci, którzy tłuką się po Łomzy, i pracując na czarno odbierają łomżanom pracę.
|
|
Kama30 winszuje trafnego spostrzeżenia ;)
|
|
a ja tylko " dzień dobry " - " dzień dobry " i tyle. Mi akurat bardziej zawiłe stosunki z sąsiadami nie potrzebne...wyniosłam to "z domu" - bo akurat kiedyś jak zaczął do nas przychodzić sąsiad non stop to obiadu w spokoju zjeść nie można było ani z toalety skorzystać bo kilka razy na dzień w drzwi barabanił...
|
|
Można usłyszeć ludzie mówią, że nie jest możliwe, aby przygotować się do testów psychometrycznych i do multiselektu. To jest po prostu przekonanie nieprawdziwe. Każdy, jeśli ćwiczyć, może poprawić swoje wyniki badań. Największe efekty osiąga się dość szybko i wynikają one z zapoznaniu się z rodzajami pytania i dotarciem do dopasowania tych pytań do osobowości badanego kandydata. Widzę z doświadczenia i obserwacji kandydatów że ludzie przygotowani są pewniejsi siebie, a przez to uzyskują dużo lepsze wyniki na rekrutacji od pozostałych, a wynik jest ważny aby być lepszym od konkurencji i uzyskać wysoką lokatę na liście rankingowej, która to decyduje o przyjęciu do służby. Każdy kto chce wymienić poglądy i poszerzyć wiedze z zagadnień MultiSelektu i przejść pozytywnie ten test może pisać na emaila: wacrs7@o2.pl mogę wysłać darmowe materiały do MultiSelektu które dały pozytywny efekt. rudy błazen z druhem
|
|
Zeleży jak dużo do wykopania masz i jaka odległośc od najbliższego wykonawcy. Nikt ci na 1 godzinę wykopu nie będzie jechał na jakąś dalszą odległośc.
|
|
Jakby za swoje tankowali, to by tak w kółko nie jeździli i nie denerwowali ludzi... Jak tankuje im ktoś to nie szanują tego i jeżdżą ile wlezie... PS: Ja ciągle pozostaję młody :)
|
|
Niewiarygodne, rozkaz został wykonany. Ja nie mam takich chodów ''na górze'', ale co szkodzi spróbować: proszę mi należycie odremontować halę targową, obniżyć podatki lokalne, uciąć nieuzasadnione premie dla urzędników z ratusza, zlikwidować PUP albo chociaż jego część, utworzyć strefę ekonomiczną, zrobić coś z wieżą ciśnień(!), bo się marnuje i rozdać każdemu mieszkańcowi Łomży po cukierku. Natychmiast.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |