Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no to mamy pierwsze niepodzianki rządu PiS!!!! |
Poczytaj coś o krztuścu w krajach, gdzie lobbing antyszczepionkowy dopiął swego: http://www.czytelniamedyczna.pl/1459,nowe-trendy-w-epidemiologii-i-immunoprofilaktyce-krztusca.html facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no to mamy pierwsze niepodzianki rządu PiS!!!! |
ha, jak prawdziwy kot!:))) zeby jego cholery przez tydzien ,dwa nie bedzie ale wroci.:))))))))))) facmen
|
|
jakie kiube - co to jest? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Mam nadzieję że po sprzedaży odprowadzisz podatek do fiskusa i zapłacisz cło facmen
|
|
Nie potrzebuję zobaczyć efektów, tylko chcę raz na jakiś czas zatankować lepszym paliwem (w tym przypadku przed dłuższą trasą, żeby mieć czyste sumienie, że zadbałem o auto przed podróżą) :) Czy może mi ktoś odpowiedzieć na pytanie? BP, Statoil, Orlen czy wszystko jedno? rudy błazen z druhem
|
|
talija22 mam nadzieję, że poczułaś się dowartościowana i dokształcona po zamieszczeniu postu obrażającego "ludzi ze wsi". Współczuję ci;)
|
|
Mniejszy zgadzam się w części, ponieważ jestem zwolenniczką tego szczepienia (błonica, tężec, krztusiec i polio), ale dopiero w wieku około 2 lat, gdy mózg jest w miarę rozwinięty. Nie popieram MMR, zółtaczki i gruźlicy. Do wszystkiego trzeba podejść z rozsądkiem. Zalewają nas różnymi doniesieniami, nie wiadomo komu wierzyć. Ja akurat prowadzę badania , ale niestety w innej dziedzinie nauki, żałuję do tej pory, że nie poszłam w kierunku medycyny.
|
|
bu tu wrony zawracają :D
|
|
Dr Andrew Wakefield nie rozpoczął badań ot tak, skłoniła go do tego coraz coraz większa liczba przypadków autyzmu i rodzice tych dzieci, którzy po tym właśnie szczepieniu zauważali niekorzystne zmiany. Prawda leży po środku, ja nie chciałam ryzykować.
|
|
Do drugiego roku życia można "zejść" z powodu krztuśca, co też zaczęło się w krajach, gdzie lobby.............itd. . A wrodzoną różyczkę widział/la? Odkąd zaczęto szczepić dziewczynki p/ różyczce, ta makabryczna postać choroby przestała być widywana. A przebieg gruźlicy u nieszczepionych? Kilka antybiotyków na raz guzik daje. Na razie wystarczy.
|
|
Tablice rejestracyjne nie mają znaczenia. Liczą się umiejętności i kultura jazdy. A większości kierowcom tego niestety brakuje. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
|
|
cichociemny zgadzam się z Tobą w 100%. Również pozdrawiam i życzę miłego dnia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |