Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żyd Trzaskowski z grupy Bilderberg kontra żyd Andrzej Juda z B’nai B’rith Polin |
skoro mama za niego wybiera to najwidoczniej sam podjąć takiej decyzji nie potrafi. STRANSKY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żyd Trzaskowski z grupy Bilderberg kontra żyd Andrzej Juda z B’nai B’rith Polin |
dokładnie tak bunio...ogromna flustracja z Twojej strony...dobrze pwoeidziane punkt widzenia zalezy od punkktu siedzenia... znam osoby ktore za najnisza krajowa tez nie cca pracowac bo uwazaja ze jest to wyzysk.. niestety takie realia... ja pytalam nie o place za godzine 1zl....tylko ow ogolne warunki na lomze.. widac po Twojej wypwoiedzi ze nie pracujesz za najnizsza krajowa dlatego "wygodnie" Ci sie madrzyc.. niestety to nie oznacza ze wszystkim jest pieknie i koloroowo...
|
|
Re: żyd Trzaskowski z grupy Bilderberg kontra żyd Andrzej Juda z B’nai B’rith Polin |
ja mam MEDELĘ MINI ELECTRIC już nie jest mi potrzebna, córka ma 9 msc mogę odsprzedać elus21@o2.pl
|
|
Hej. gdzie w Łomży mogę oddać letnie buty do renowacji? Są poniszczone, lekko "pozadzierane" paski. Czy znacie szewca który wykonuje takie usługi?
|
|
.. i własne tik - taki ... :-)) STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |