Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lawino przybywa zakażonych w Łomży |
W schronisku jest mnóstwo piesków czekających na dom. Kilka ogłoszeń jest na tablicy : http://tablica.pl/zwierzeta/psy/lomza/ Nie wiem,czy obecnie są rasowe.Jest kilka w typie rasy.Kundelki potrafią kochać tak samo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lawino przybywa zakażonych w Łomży |
Masz rację. chociaż nie zgodzę się z tym, że sunia po sterylizacji bedzie zdrowsza- nasza (tez ze schroniska) ma ciagle problemy po zabiegu. od kilku lat. Musi przyjmowac leki 3 razy dziennie, miala 2 operacje, itd.. ale nie zniechecam, lepiej zrobic zabieg niż mnozyć nieszczęscia. A czy nie ma przypadkiem jakiegos miesiaca darmowej sterylki? Cos mi sie o uszy obiło, ale nie jestem tego do końca pewna. Chyba widzialam u weta kartkę z takową informacją. Pozdrawiam J.
|
|
Witam! Czy ktoś z Was poszukuje profesjonalnej organizacji, która zajmuje się doradztwem podatkowym i prawnym? Jeśli tak, to polecam: doradztwo. Pozdrawiam :) facmen
|
|
Mam 2 wole miejsca do Wawy w piatek wyjazd około 6
|
|
Ja polecam Tobie to bo lubisz jajca se robić:)HHiiii http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=ZYXTZh8CW4E&NR=1
|
|
podaj nr tel to zadzwonię
|
|
nie dzwoń, dzięki za fatygę ale już sam odkręcę
|
|
Ok
|
|
ps.mam łaskotki.
|
|
Trzeba się żenić z tubylcami , nie potrzebny byłby autokar.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |