sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Galeria głupich Dudzich min ;

kiedy beda wyniki matur i gdzie mozna sprawdzic jak ma sie te haslo itd..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Galeria głupich Dudzich min ;

nie namyślaj sie IST forewor

Masakra ...

Zarąbiste książki !!!!!!!!!!!!!!!

Czytałem je wiele razy i zapewne jeszcze przeczytam. Boso ale w ostrogach, połknąłem za jednym razem, świetne.

W podobnym klimacie polecam" Bogom Nocy Równi", autora znajdź sam, nie pamiętam.

Proza Życia.

Czymże byłby wykurw bez porządnego ***** na wstępie? Chyba jakąś żałosną imitacją mijającą się z przesłaniem tego raju dla wszystkich, którzy powracając po kolejnym popierdolonym dniu spędzonym pośród kuriozalnie wypaczonych zwierząt mogą sobie do woli miotać kamieniami w przeżarte fajkami, alkoholem, narkotykami, przemocą i całkowitą degeneracją serce tej sztucznie podtrzymywanej plastikowymi podwalinami społeczności naszego kochanego kraju. Przystępujmy więc do dzieła…

*****! Jakimi kryteriami kierują się dzisiaj młodzi ludzie? Ten paniczny strach przed utratą akceptacji otoczenia prowadzi do tego, że rodzice współczesnych dzieciaków prowadzą legalną i akceptowaną społecznie hodowlę przyszłych dziwek, pijaków, narkomanów, przestępców, psychopatów i najlepszym, błogosławionym wypadku nierobów.

Proszę nie przytaczać mi tekstów, że młodość musi się wyszumieć bo z tego co mi wiadomo, zerkając o kilka lat wstecz możemy się przekonać, iż ta młodość szumi wraz z upływem czasu coraz głośniej, a wyzwolone wzorce i schematy zachowań ulegają zmianom, które nie podążają bynajmniej w odpowiednim kierunku. Bo kiedyś, gdy taki ****** szczeniak zapyskowałby do starszej osoby, która zwróciła mu uwagę zostałby chyba spalony na stosie. Dzisiaj to jeszcze wezmą i pobiją staruszka, albo wytrącą babci chodzącej o lasce torebkę, a w najlepszym wypadku wykrzykną triumfalnie ku uciesze swoich ziomków: ZAMKNIJ SIĘ TY GŁUPIA PIZDO!

Dzieciaki całymi dniami szlajają się z fajkami w swoich cwaniackich mordach i butelkami w rękach, bujając się ze swoją osiedlową ekipą i cwaniakując ze świadomością, że stoi za nimi liczna grupa. Będąc z ziomkami taki cwaniak to nabluzga starszemu wyzywając go z dumnie wypiętą klatą na którą weźmie na siłce może ze 40 kilo, a jak potem będzie szedł sam i spotka tego gościa, któremu nabluzgał w ciemnej uliczce to skuli się i spuści łeb modląc się by tylko wpierdolu nie dostać. W grupie cwaniaki, a w pojedynkę cherlaki! Bujają się w tych swoich fioletowo, seledynowo białych butach sportowych z nogawkami wjebanymi do środka, spodniach krokiem w kolanie i włoskach na żel z odjebanym irokezem domowej roboty, albo w kapturach i czapkach z daszkiem i łażą ***** wymachując tymi bajcepsikami, które mają może ze 20 cm w obwodzie no, ale w obydwu naraz to już 40 i trzeba pomnożyć to jeszcze razy 20( bo przecież sami się bujać nie będą). Idą tak pewnie jakby mieli cholera wie jaki cel w życiu poza najebaniem się, naćpaniem, napierdoleniem w 20 jednego typa i wyruchaniem jakiejś czternastoletniej cizi z gimnazjum, która jest głęboko przekonana o swojej odpowiedzialności i dojrzałości emocjonalnej i na tyle dorosła by mieć już za sobą więcej numerków niż jakaś 40 letnia ***** spod latarni. Właściwie nie wiem kto bardziej zasługuje w dzisiejszych czasach na szacunek. Ta dorosła ***** czy ta czternastka mająca od owej kurwy 3 razy większe doświadczenie seksualne.

Rozmowy naszych ziomków z gimnazjum, których powyżej opisałem ograniczają się z tego co dane mi było zaobserwować do krótkich wymian zdań złożonych z słów: Elo, YO, bit, nuta, ziom, spoko, piona, zajebiście, szlugi, browar, najebałem(się, komuś), *****, ****, *******ę i może jeszcze parę innych.

Z tak zajebistym zasobem słów i z równie zajebistym poziomem intelektualnym zapierdalają po lekcjach na miacho z ziomeczkami i zachowują się jak bóstwa przekonani, że mimo, iż im się jeszcze jądra porządnie nie rozwinęły to są panami tej dzielni, miasta, świata i wiedzą wszystko lepiej od swoich głupich rodziców, którzy całymi dniami zapierdalają, by szczeniak miał za co chlać, jarać i ćpać. Przecież jest melanż to trza się najebać. Celem wszystkich imprezowiczów jest jak najszybciej i jak najwięcej wychlać, bo bez tego bawić się nie można. Ktoś kto nie pije( jak ja) jest odmieńcem i wynaturzeniem pośród tych ociekających zajebistością ziomali i lachonów. Laski też przecież nie są lepsze, bo chleją hektolitrami i *******ą się z kim popadnie i na takim etapie dojrzewania emocjonalnego zachodzą w ciążę, a potem wychowują bękarta, który wyrośnie na równego gościa jak najebana szesnastoletnia mamusia i tatuś. Przecież wiadomo, że ze spermy z domieszką alkoholu powstają najbardziej przebojowe ziomy, które ubarwiają nasz szary i nudny świat w te piękne kolory browara, z odcieniami dymu nikotynowego i śliny, którą z upodobaniem miotają na prawo i lewo panosząc się po osiedlach.

Co będzie za 20 lat, w społeczeństwie, pełnym takich owoców alkoholowych imprez? Będzie zajebiście. Skoro laski z takim upodobaniem mieszają swoje geny z cwaniaczkami, dresikami, których iq nie przekracza 50 to 90% społeczeństwa będą stanowić ludzie o takich możliwościach umysłowych, że nie będzie można rozmawiać już o niczym innym niż o melanżach, ustawkach, solówkach( tfuu…co ja gadam…solówki to już przeżytek, bo dzisiaj zobaczyć mniej niż trzech na jednego to jakby oglądać jakiś western, albo film przenoszący nas w o kilka wieków wstecz), chlaniu, jaraniu itd… Rodzice zapierdalają godzinami gotowi dać obciąć sobie rączki, że ich synek, który sukcesywnie stacza się na dno jest bardzo dobrym dzieckiem. Co za różnica czy się uczy czy nie. Dostanie od tatusia stanowisko wiceprezesa firmy i min 5 kafli na łapę miesięcznie. Córeczka zaszła w ciąże? Nastoletnia dziwka, która daje każdemu za drinka i sama wlazła kolesiowi na imprezie do łóżka, czy może zmuszona siłą i wykorzystana przez tego złego kolegę? Odpowiedź oczywista! Biedne dziecko. Tatuś pójdzie i połamie nosek złemu koledze!

Nasza młodzież gloryfikuje więc rozpustę i wyuzdanie, a także życie pełne przygód na koszt ciężko pracujących rodziców, których nie potrafią traktować choćby z minimalnym szacunkiem. Gdy chcą zaimponować otoczeniu czymś wyszukanym są w stanie jedynie zacytować fragment ostatniego z wyuczonych na pamięć bitów i podnieść to do rangi arcywspaniałej poezji. Laski natomiast odkryją 3/4 ciała, lub najebią sobie sweet foci, gdzie widać prawie cały pięknie rozwinięty 14 letni biust. Wartość człowieka mierzy się zaś ilością spożywanego alkoholu.

Dlatego broń boże nie planujcie posiadania potomstwa, ponieważ siłą rzeczy wychowa się ono w takim właśnie otoczeniu i jeśli to dziecko poczuje się odrzucone to sięgnie po to co pozostali, by odnaleźć się w grupie. Jeśli zaś sprzeciwi się temu i zechce kierować się innymi wartościami to nie będzie rozumiane i akceptowane, więc pozostanie nieszczęśliwe i samotne.
To ***** już wszystko co chciałem przekazać.

Podobne wpisy:

Bardzo moralne…
******** kraj.
I znowu ***** wystawiona!!!!!

http://wykurw.pl/index.php/pozerstwo-i-lans-o-cwaniaczkach-slow-kilka/

tak jestem zainteresowana. jesli możesz to podaj mi nr.

kredyt na 30 lat na mieszkanie a nikt niemyśli co będzie gdy dojdzie
do rozwodu - tyle pochopnych decyzji ślub - kredyt

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org