Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec świata nadchodzi... |
na kebapa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec świata nadchodzi... |
br1 ja bym nawet nie miał ochoty na jakikolwiek kontakt z takim trolem . Do tej pory dziwię się , że kurczak nie siedzi w kojcu za numery z łamaniem ciszy wyborczej .
|
|
czy ktoś z was korzystał z usług napełniania klimy w auto borwaski na krasce? http://autoborawski.pl/aktualnosci/8_serwis_klimatyzacji.html jakieś opinie?warto?
|
|
wiocha zabita dechami a ludzie nie sa przyjazni dla obcych wiem cos otym kiedys czesto tam bywalem Kasia..
|
|
wiocha zabita dechami a ludzie nie sa przyjazni dla obcych wiem cos otym kiedys czesto tam bywalem rudy błazen z druhem
|
|
szakulcheip a co będziesz wysadzał heeehehh?? Kasia..
|
|
jezeli w telefonie samsung j700 nie dzialaja mi guziki pod ekranem czy to wina tasmy?
|
|
najprawdopodobniej tak to wina taśmy;)
|
|
U mnie śmierdziało z klimy znajomy dał mi namiary na tego gościa w biurowcu PKS.Odgrzybia ozonem wziął 60 zł i jestem zadowolony. Nieprzyjemny zapach zniknął przy okazji w cenie sprawdził stan gazu. Polecam
|
|
na Aleji Legionow, kolo solonu z oswietleniem, dorabiaja.
|
|
z ta puszka to pomysle. poprostu dawno tego nie widzialem a wiem ze to dobra zabawa.
|
|
a ile ona moze kosztowac w lomzy?
|
|
Dobry las jest to pięknie położona wioska. Bardzo często tam bywam i bardzo mi się tam podoba.
|
|
30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie http://www.youtube.com/watch?v=4Kvd-uquuhI
|
|
A nie mówiłem :DDD Uderz w stół a nożyce same się odezwą:DDD
|
|
Bo ORANGE to bardzo konfliktowa firma, nie polecam tego operatora
|
|
zezowate to stary uj wychowany na disco olo co on ***** stary cwel może wiedzieć o clubingu"))))) specjalnie cwelu napisałem z błędem bo podniecisz się stary tłuku i będziesz to kopiował:))))))
|
|
najlepsze buciki to są z Dr Martens/a :)) no trzeba trochę wydać kasy na nie")))))
|
|
Łomżyniak, Łomżynianka wg gwary Łomżyńskiej :) Kolezanko google.pl ? jak nie wiesz gdzie i najlepiej samemu sprawdzic to forum jest jedna z wielu specyficznych cech naszego miasta Kasia..
|
|
Witam, Szukam szczurka - samca, najlepiej takiego, który jeszcze nie widzi, gdyż chcę go wychować od malutkiego. Szczurka przyjmę lub kupię. Proszę o informacje. Kasia..
|
|
A najlepsze sklepy on line to >>>>>> http://www.embros.pl/ http://www.outlet-mania.pl/ No panowie typu zezowate nie maja staruchy co tam szukać:))))))
|
|
W tej szkole spędziłem najlepsze lata mojej edukacji. Poziom może i wysoki a nauczyciele wymagający. Najgorsza jest pierwsza i druga klasa, później już z górki i jak poznasz nauczycieli to są spoko. Pozdrawiam wszystkich pracowników tej szkoły, szczególnie P. Kazia Z.
|
|
Polecacie myjnie parową przy stacji paliw Pryma?? Co o niej sądzicie?? Nie porysuje mi tam samochodu??
|
|
google oszukuję tylko debli typu zezowatych cweli:))) zawsze analfabeto zezowaty możesz ścigać ludzi dzięki 中文(简体):)))))))))
|
|
Na pewno para poodparza ci lakier :):) Kasia..
|
|
jakiego? Kasia..
|
|
gdzie najlepiej dokonac owej wymiany? :> solidnie i tanio :)
|
|
Dub FX Flow' feat. Woodnote nie wiem jak starych ale młodych to Kopie:)))) http://www.youtube.com/watch?v=WhBoR_tgXCI
|
|
Ludki gdzie zamówić tort na wieczór panieński w zabawnym kształcie w łomży ??? Kasia..
|
|
Solidnie i tanio to jak się przyłożysz i sam wymienisz w garażu. Czyli tanio=płacisz tylko za części solidnie=sam wiesz jak zrobiłeś i co włożyłeś
|
|
Butelki PE też głośno pękają :)
|
|
Czy dla klas pierwszych będzie rozszerzenie z angola ?
|
|
Napisałabym Ci kilka słów na temat dwóch egzaminatorów ktorych sama doświadczyłam ale nie chcę rzucać nazwiskami. Zresztą moim zdaniem bardzo rzadko trafia się taki żeby oblał za byle co jak nie popełnisz żadnego karygodnego błędu to napewno zdasz:)
|
|
Tak w tamtej okolicy dokladnie w którym miejscu:)) ***** ***
|
|
W którym miejscu mogę poszukać?? „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
W dniu 28.04 (sobota wieczór) po godzinie 21.00 zgubiono złoty łańcuszek z wisiorkiem w kształcie serca. Najprawdopodobniej w solarium Sudan Sun na ul. Bema, uczciwego znalazcę/ znalezczyni proszę o kontakt kasia87kowalik@op.pl tel. kom. 509-742-366.
|
|
A tu zarobisz 2% dziennie! Dzisiaj konferencja i mile widziany poważny inwestor: Inwestycja w $ i im większa suma tym większy zysk! W poniedziałek i piątek o 20-stej : oto link:http://bit.ly/zwsF6Y a potem zarejestruj się tu: http://adv.justbeenpaid.com/?r=kJ9LIgVzx0 i inwestuj. Środy o 20 .00 konferencje dla zaawansowanych!
|
|
Prosze o pomoc!!! Dnia 30/04/12 zaginal pies Jack terier bailo-brazowyl , 30 cm wysokosci(jak "Majlo" z filmu maska) moze on znajdowac sie w okolicach: -st. rynku -muszli -rembelina -osrodka WORD -grobli jednaczewskiej Dla osoby ktora znajdzie psa nagroda pieniezna kontkat: 502335005 , 509552855 @: filip.stypulkowski@gmail.com
|
|
zezowate ty pacz jak się żona czy córka prowadza??????
|
|
w każdej wulkanizacji, albo ze 100km/h wciśnij hebel i zobacz czy masz bicie na kierownicy, zaoszczędzisz sobie wyjmowanie tarczy
|
|
w tym wymarlym miescie nie ma nic....lajzy z UM chca sciagac turystow gdzie nic sie nie dzieje ani nic nie ma i w sumie nawet nic ciekawego do obejrzenia tez nie ma... Kasia..
|
|
w chrupkach som
|
|
to jakas masakra..wszedzie nawet na wsiach cos staraja sie zorganizowac a tu jak co rok nic... rudy błazen z druhem
|
|
nie
|
|
no no :D ja wiem! :D a znajomy? a ty to sie nauczyles na pamiec czy robisz tylko kopiuj wklej :)?
|
|
u chinczyków w tych ich centrach
|
|
Jak załatwić formalności dotyczące odszkodowania za część działki, którą zajmuje słup wysokiego napięcia . Kto załatwiał już tako formalność proszę o informacje. Z góry bardzo dziękuje. Kasia..
|
|
denaturat
|
|
super u mnie tez chodzi
|
|
W eskulapie jak sie nie myle
|
|
ja sie pisze
|
|
przy cmentarzu od ud.pioruna tliło się drzewo, raz byli, zaleli pianą ...i po jakimś czasie powtórka... Kasia..
|
|
ja także, organizujemy spotkanie?
|
|
Jak kogoś to nie interesuje , to NIE MUSI tego czytać , jest tyle ciekawszych tematów obok . Ciekawe , czy jakby ktoś założył kilkanaście nowych tematów , napisał KILKASET POSTÓW z paranoicznymi obelgami , ( a i kilka , już założonych przez CXRSa1 , ADMIN już skasował ) , wszystkie w podobnym stylu , gdzie ten " bohater " z za monitora wylewa na kogoś stek bzdur i pomyj , JAKBY CI PLUŁ W TWARZ , to też byś powiedział , ŻE DESZCZ PADA ? Zdaję sobie z tego sprawę , że dla " kibica " z boku wygląda to głupio , ale tyle razy pisałem do niego : " andzia c , ponawiam propozycję : JAK TAK BARDZO ci SIĘ SPIESZY DO SPOTKANIA ZE MNĄ , TO PODAJ SWÓJ ADRES czy nr telefonu , bo muszę przyznać , że na OBECNĄ chwilę jeszcze nie posiadam dokładnego . " ____________________________________________________________ JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE , NIE MUSI CZYTAĆ , a jak chce zabrać głos , to niech najpierw przeczyta DOKŁADNIE CAŁY temat , póżniej się wypowiada . Musiałem go czasem sprowokować , aby się odkrył i tym samym uzyskać większą bazę danych . TYLKO w ten sposób mogłem do niego dotrzeć . Proszę zauważyć , że ja go NIGDZIE nie straszyłem , PISAŁEM TYLKO , ŻE SIĘ SPOTKAMY I " POROZMAWIAMY " oraz , że razem się " POŚMIEJEMY " . JUŻ NIEDŁUGO PRZESTANIEMY zaśmiecać to forum . Skończą się te brednie wypisywane przez CXRSa1 . JUŻ JEST BLIŻEJ , JAK DALEJ i wkrótce zakończę tą " zabawę " z " bohaterem " zza monitora . DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! ZNAM JUŻ jego TWARZ , " porozmawiam " z nim wkrótce , to przestanie pisać tu takie teksty . JESZCZE TROCHĘ CIERPLIWOŚCI , jak to się mówi : CO MA WISIEĆ , NIE UTONIE . DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !
|
|
Alert Pay poniżej strona podana wyżej jest błędna: https://www.alertpay.com/?KsnCP9iOXORzEORKEJP2Rw%3d%3d
|
|
TZW Chodzi mi o to żeby mi od razu zrobili ten nadruk na koszulke :) Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
INTELIGO Kasia..
|
|
Jeśli nosisz ubrania sygnowane [R]obie [P]rzy [K]utasach to szczerze ci współczuje
|
|
no widmo .... są też wampiry więc radzę uważać po zmroku ... na dodatek tego dziś jest pełnia ha ha ha ha haaaaa ...
|
|
Jeżeli chodzi o inwestycję , jak pytałaś , to jest trochę mało danych . Nie orientuję się , bo nie mam nic wspólnego ze wsią ; ILE te 3,5 ha jest warte ? ILE masz z tego rocznie dopłaty ? ILE masz rocznie z tej dzierżawy ? Te dane są potrzebne do określenia RENTOWNOŚCI tej ziemi ( nie mylić z rentą ! ) . Co do nieruchomości/mieszkań na rynku łomżyńskim , to mogę Ci trochę napisać , jak również , gdzie ewentualnie pieniądze zainwestować . Oczywiście zakładam , że jesteś typowym laikiem i nie będę w związku z tym proponował Tobie inwestycji w akcje czy też inne niepewne instrumenty finansowe .
|
|
... a na Krasce , to jeszcze ten zakład istnieje ? , kiedyś tam takie rzeczy robili .
|
|
na legionow za prymą jadąc w kierunku bp pierwsza uliczka w lewo tam robią szyby
|
|
Ktoś wspomniał że banki pracują do 22 itd. nawet te internetowe i to prawda dla tego przy wyborze konta też trzeba na to patrzeć bo później będzie stękanie że nie można zrobić przelewu po 18 jeśli ktoś chce płacić przez internet obstawiać u buka albo w pokera itd. a takie ograniczenia mają np : Deutsche Bank PBC S.A. do 18 w dni pracujące Kredyt Bank S.A. (KB24) Bank Ochrony Środowiska ING Bank Śląski reszta banków przeważnie przelewa 24 h , nie polecam mBank sam posiadam może i szybko przelewy robią ale ten bank to wielkie nie porozumienie co kilka dni braki dostępu jakieś prace techniczne a co najlepsze że co miesiąc zmienia się regulamin w którym nie można się połapać i nie wiesz na czym stoisz a te 2 zł to również niby nie pobierają jeśli zrobisz zakupy za 100 zł a i tak biorą przecież tysiącom użytkownikom nie będzie przeszkadzać że weźmiemy sobie po 2 zł .
|
|
zostaw pole mieszkanie nawet jak Twoje to nigdy nie jest Twoje czy wynajmiesz czy nie czynsz musisz płacić. Tu gdzie mieszkam płacą nawet po 75 tys za hektar a jak tak dalej pójdzie to dojdzie cena jak za granicą 40 tys euro za hektar Kasia..
|
|
Alior facmen
|
|
Proponuję pewną zabawę, może konduktor pkp i kierowca pks z RPK będą robić bluzy z nowymi sloganami. Będziemy wymyślać dla nich nowe slogany.
|
|
na legionów w Eveline - 100zł na Krasce od 50 zł
|
|
;
|
|
Dziś widziałem Ferrari na BLM rolnicy się bogacą tak trzymać :)) Ciekawe co na to miastowi :))) Taki sam jak ten na zdjęciu :)) Kasia..
|
|
Ładny, a skąd wiesz, że rolnika? Nie zagląda się nikomu w kieszeń.
|
|
bardzo mądra uwaga, składki ubezpieczeniowe Krus powinny przejść "modernizację". Z tego co wiem, politycy mocno się głowią nad reformą Krus, ale jest to bardzo drażliwy i cięzki temat.... Kasia..
|
|
polecam ING Bank Śląski!!!
|
|
litosci nie zaczynaj nawet go sluchac poczytaj jego madrosci w innych postach a zobaczysz z kim masz do czynienia
|
|
To zależy do czego ma być ta kosmetyczka :)
|
|
w takim razie ty przedszkole bo po głowie chodzi ci jakiś park dinozaurów? nie rozmawiam z ludźmi na minimalnym poziomie inteligencji i kultury więc bez odbioru.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |