Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zezzak kłamie i manipuluje opinią publiczną. Konstytucja stanowi wyraźnie. |
Piątek do 17.00 Sobota do 14.00
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zezzak kłamie i manipuluje opinią publiczną. Konstytucja stanowi wyraźnie. |
Zaciągnę się do Zakonu Redemptorystów, koniecznie w Toruniu bo lubię Radiomausta... rudy błazen z druhem
|
|
Re: zezzak kłamie i manipuluje opinią publiczną. Konstytucja stanowi wyraźnie. |
Nawróciłem się: z Tyskiego na zimnego Lecha.... facmen
|
|
hahaha zezowaty ty co masz tam ciekawego do wklejenia:)))))) Search By Advanced » Location All Locations Monaco Age All Ages 30-40 years old Sponsored Links Delete Online Info Reputation.com Keep your private data private with MyPrivacy Reputation.com Results for setmyfree@wp.pl setmyfree@wp.pl, 38 years old, Monaco - majk ... Kolyo, zizo Personal Web Space - MySpace Possibly Related Results setmyfree Web Recommendations Personal Profile - StumbleUpon setmyfree - DESATIVADO. @setmyfree Microblogging - Tumbler setmyfree Member's Profile - Rambler setmyfree Personal Profile - Baidu.com Sponsored Tip - Spokeo.com Search setmyfree@wp.pl on 40+ networks to find owner's photos & secrets setmyfree, Rolando Roman, $exy_boy, 23 years old, Puerto Rico, Puerto Rico, US Personal Web Space - MySpace
|
|
andzia c , MAM cię JAK BOCIAN ŻABĘ ! Skończą się twoje paranoiczne napady histerii i opluwanie mnie błotem . Zobaczymy , czy w realu jesteś takim samym " bohaterem " jak z za monitora ? Obiecałem ci , że się jeszcze " pośmiejemy " razem , jak będę składał ci " życzenia " i słowa dotrzymam . Już jest bliżej , jak dalej .
|
|
a co to znaczy pomóc??? napisać całą czy tylko jakieś konkretne rozdziały???
|
|
a nie no pewnie, właściciel gratis dopilnuje wszystkiego, jednym okiem garkotłuków na kuchni, a drugim, czy mu goście złotych klamek nie wynoszą... hehehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |