Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Orędzie. |
brak ci argumentów ? czy GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Orędzie. |
brak ci argumentów ? czy GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ? ....................................................................................................................... maruda , ty udajesz głupiego ? , jesteś taki głupi sam z siebie czy ktoś ci za to płaci ? TERAZ wypierasz się jak , żaba błota ? Ja ci tylko odpisywałem , trzymaj się FAKTÓW , nie pal głupa ! SEDNO sprawy , to moje PYTANIE na twoje perfidne kłamstwo : " napisałem ci wcześniej : "maruda , jakbyś miał odrobinę ambicji i HONORU , to byś przytoczył mój post GDZIE tak napisałem , jak podle i kłamliwie mi wmawiasz , stary BARANIE !!! " oraz " ... pluć ci w twarz , a ty powiesz , że deszcz pada ! Podaj przykład , cytat GDZIE i KIEDY powtórzyłem twoje " powalające ciebie z nóg cytaty " , MASZ URONIENIA stary DURNIU . podaj PRZYKŁAD ? ... pluć ci w twarz , a ty powiesz , że deszcz pada ! " .................................................................................................................... TERAZ DOTARŁO ??? ... nie baw się jak dzieciak , TYLKO JEDŻ FAKTAMI .
|
|
hahahahaha:):):) Jesteś błaznem zezowaty:):) Ale zobacz jak ci szybko minał ze mną dzień :):):) A ja przynajmniej przy tobie odwaliłem kupę roboty na jutro :):):) No ale co ty możesz wiedzieć o tym jak ty za zasiłku siedzisz:) Może i dobrze :) nie musisz się rano zrywać , wcześnie kłaść :) Masz dobrze zezowaty aż czasami ci zazdroszczę :):) Ale wiesz co ? Zapraszam na jutro na pogawękę to znowu zrobie sporo roboty a przy okazji i ty skorzystasz bo czas ci minie tak samo szybko jak dziś :):)
|
|
na szczęście mój w domu , ufffff a już myślałem :D nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maruda , pisałem ci , że nie zależy mi na reklamie na tym forum i nie będę pisał co robię i czym się zajmuję , ale zapewniam cię , że mam z czego żyć i nie jest to zasiłek tak jak u ciebie , dam ci tylko przykład : palę codziennie półtorej paczki Marlboro 100's , piję przynajmniej dwa/trzy piwka dziennie w domu ( do tego dochodzą wypady " na miasto "), czasem trzeba wypić i z kontrahentem , piję dobrą kawę ( nie z Biedronki ) , WIĘC policz , na SAME używki wydaję więcej niż ty zarabiasz , czy też masz zasiłku . Nie piszę tego by się chwalić , bo i nie ma czym i przed kim , ale by cię wyprowadzić z błędu . Czasu mam wolnego dużo , bo całe życie na to pracowałem , teraz pracują na mnie ludzie i moje pieniądze , mogę sobie pozwolić na pykanie tak dla jaj w klawiaturę . A i jeszcze jedno : NIE mieszkam w Śniadowie jak pisałeś , ani w Konarzycach jak pisał andzia C . Oj, zdziwiłbyś się GDZIE !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |