Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiadomo że totalnym odwala totalnie, ale żeby aż tak? |
dzisiaj w godzinach przed południem znaleziono koło nowego sadu rudą suczkę podobna do haskiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiadomo że totalnym odwala totalnie, ale żeby aż tak? |
To twoim zdaniem kto powinien dopłacać do pustych pomieszczeń na basenie. Czy dopłacają urzędnicy. Nie. Tak samo może być z pomieszczeniami w hali. Okaże się, że to kolejny moloch do którego będzie trzeba dopłacać. W przypadku powierzchni handlowych zazwyczaj najpierw jest ich komercjalizacja a dopiero później inwestycja. Tu jest odwrotnie najpierw wpieprzą miliony a dopiero później poszukają chętnych. Jak nie wypali to zapłacą wszyscy. W przypadku sali weselnej inwestycja to włąśnie przedewszystkim obiekt. Ktoś może sobie wynająć gotowe pomieszczenie od miasta wstawić stoły, krzesła powiesić pare lampek i obrazków i zobaczyć czy zarobi to na siebie czy nie.
|
|
Witam, mam ogromny problem w sumie mamy. Ja i Mój narzeczony szybko chcemy sie pobrać słyszeliśmy że tanio można u ojców kapucynów. ale czy trzeba ustalać ślub 3 miesiące przed wybrana datą? pomóżcie.
|
|
Od 26 lat istnieje temat hali, jak dla mnie nie koniecznie dla kilku straganiarzy i straży miejskiej. może dobrze by było jednak coś tam zrobi dla ludzi. czas pokazał na przykładzie wieży ciśnień ze na inicjatywę prywatną raczej nie ma co liczyć.
|
|
A ma ktos nr to tego studia na Dmowskiego??
|
|
Czy jest ktoś zainteresowany programem do oglądania telewizji w komputerze? 3 pakiety: kanaly erotyczne, kanaly polskie (198) i kanaly swiata (74). prosze pisac pod numer gg 4712020
|
|
najlepiej idź tam sama i się zapytaj
|
|
...jest otwarty jakiś fryzjer męski?:P
|
|
no właśnie to też nie takie proste trzeba kilka dni czekać
|
|
nic mi z numeru jeśli nie zobaczę pokaźnego zbioru wykonanych prac.. to jest najważniejsze.
|
|
człowieku ja za chwile moge rodzić wiec nie o dziecko tu chodzi. nie wiem czemu jak chce sie wziasc szybko slub to zaraz o dziecko chodzi sa tez inne powody
|
|
gwiazdka23 - jesli ma skierowanie ze szkoly to nie placi.. , ja za swoje badania nie placilam ; ) jedynie za ksiazeczke sanepidowska placilam. Równiez robiłam badania 2 lata temu i zajeło mi to dosłownie 3 minuty..
|
|
nie ma!!
|
|
Witam, słyszeliście może o likwidacji naszego koledżu? Szkoda jednym słowem. Wielka szkoda. Zamykają coś, co jest naprawdę dobre i nie jest ściemą.
|
|
I jak ruszy coś czy pomysł pozostaje tylko pomysłem?
|
|
Ale co to za kanaly sa?:d urbi et orbi !
|
|
Pisz na gg po wiecej info „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |