niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polonia Christiana : Katolickie wychowanie - \"Którą ręką się masturbujesz\" - pytał ksiądz ministrantów.

Wg mnie rehabilitacja powinna być również przed operacją w celu zwiększenia ruchomości i oczywiście koniecznie po zabiegu. Bez rehabilitacji będą naprawdę marne efekty.
W szpitalach przeważnie 2-3 tygodnie po zabiegu jest hospitalizacja pacjenta. A gdzie byłaby przeprowadzona operacja ? W jakim ośrodku ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polonia Christiana : Katolickie wychowanie - \\\"Którą ręką się masturbujesz\\\" - pytał ksiądz ministrantów.

Ja jestem za tym żeby Starówka się rozwijała ale nie za piniądze podatnika. Urządzanie komuś biznesu to ogromne nadużycie. Zapytajmy może Pana z Concordi, albo z Perły, z Rysia czy są za tym żeby ich podatki szły na organizowanie konkurencyjnych dla ich działalności przedsięwzięć opłacanyjch z kasy Miasta.
A może miasto powinno zrobić opracowanie koncepcji a inwestycje powinni przeprowadzić zainteresowani prowadzeniem tam działalności. Wstawić stoły i dożucić krzesła to każdy może ale jak przyjdzie potencjalnemu inwestorowi zainwestować w remont to co innego.
Ci wszyscy wymienieni zainwestowali grube miliony w swoje interesy, płacą dziesiątki tysięcy podatków do kasy miasta a misto sobie szykuje dom weselny. Paranoja.
Niech szykują tylko żeby nie było tak jak z restauracją na basenie. Za grosze nikt tego nie chce wynająć. A miało być tak pięknie.
Ale straty pokryją przecież podatnicy. Nie urzędasy.

Re: Polonia Christiana : Katolickie wychowanie - \\\"Którą ręką się masturbujesz\\\" - pytał ksiądz ministrantów.

19.03-20.03 byla zgubiona portmanka, na ulicy zabia, lub cisowa. Dokumenty, dowod osobisty, prawojazdy sa litewskie, na imie pavel pilat.
Prosze o jego zwrot do biura rzeczy znalezionych w Urzedzie Miejskim w Lomzy lub o telefon 510054976

I co? Dzieje się coś w tym temacie, czy sprawa umarła?

diabel666 , jak masz do sprzedania złomowy 10 gramowy łańcuszek , to może żebyś fortuny nie stracił , to wystaw to na giełdzie złota w Londynie (London Gold PM Fix),

To oddaj

coś tu jest nie tak, tutaj piszesz, że zgubiłaś a na fb widze, że ludzie udostępniają, że Ci skradziono, ustal jedną wersje a nie. bo jak zgubiłaś to jak ktoś wział to żadna kradzież bo nie wyjął Ci z torebki :)

pozdrawiam :)
M.

kochamy się a mnie starzy ścigają żebym za niego nie wyszła bo im sie nie podoba. uciekłam z domu i mieszkamy razem od prawie roku a oni dalej mnie prześladują no i jestem w ciąży :) ale dziecko nie ma tu nic do rzeczy chodzi nam tylko o to żeby dali nam spokój

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org