niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rok 2019 i \"tylko\" 74 kolizji pojazdów Służby Ochrony Pis.

lala26 , jak można inwestować w coś co nie jest Twoją własnością ?

Miasto ma koncepcję i jest właścicielem , nakreśla ogólne przeznaczenie i formę architektoniczną obiektu dostosowaną do charakteru łomżyńskiej starówki .
Nikt nikomu w ŚRODKU lokalu nie będzie szykował i wyposażał , tu inwestuje najemca .
Nie wyobrażasz sobie chyba , że prywatny inwestor będzie remontował CAŁY obiekt , w/g zaleceń konserwatora zabytków ? Nie jestem pewien , ale hala nie jest chyba jeszcze wpisana do rejestru obiektów zabytkowych , a może ?

Jak wynajmujesz dajmy na to lokal na sklep , to nie remontujesz ( czy budujesz ) , z zasady całego obiektu od podstaw , a dostajesz tylko powierzchnię do adaptacji . Ta sama sytuacja jest np z galeriami , ktoś zainwestował w obiekt i póżniej czerpie z tego profity .
Tu inwestorem jest miasto , a jak pisałem wcześniej , to na pewno przyniesie to zyski dla miasta .

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org