Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komu szkodzi bimber c2h5oh ? |
głosujcie :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komu szkodzi bimber c2h5oh ? |
Polecacie jakiegoś kamerzystę i fotografa na terenie woj.Podlaskiego? Co ma coś w głowie, pojęcia i coś potrafi? Który dobry, najlepszy itd. Z miejsca powiem żeby nie pisać typowej reklamy bo z miejsca uznam takiego kogoś za ... ..oczekuje rzetelnej wypowiedzi co było ok co było na nie(bo i takie rzeczy mają miejsce,a nikt nie jest idealny), a czym mnie zaskoczył i czy efekt był.
|
|
Gadaj jak było?
|
|
Na pierwszej randce,a pytałeś czy wypada? haha hiii
|
|
Do egoizmu mi bardzo daleko, proponuje zapoznać się ze znaczeniem tego słowa, jak nie masz słownika to google Ci pomogą... Podkreślam tylko hipokryzję łomżyńskich narzekaczy.. Nie gada się na coś, co się samemu drąży. Twój tok rozumowania poszedł nie w tę stronę co trzeba. Akurat mnie na tankowanie będzie stać i po 8zł, bo nie mierzę ponad własne siły i potrafię dobrać auto do potrzeb, czego wielu ludzi nie umie, a teraz narzeka. Jedyne z czym się zgodzę to rosnące ceny produktów, ze względu na koszty transportu, ale o tym powoli się zapomina i usilnie dąży się do tańszego tankowania, ażeby wozić własne cztery litery.
|
|
Pewnie czułeś się jak król?
|
|
ja 20 luty i dostałam 14.03
|
|
@madziara - zauważ że wpisywałem pewnie w tym samym momencie co Ty także nie widziałem wpisu o remoncie . czyli już wszystko jasne, remont-zamknięte :)
|
|
Chciałem strzelić foto, ale było już ciemno i nie wyłapał bym Lini parkingowych aparatem z telefonu.
|
|
Masumi :):) Jak mógłbym przejśc do porządku dziennego nad tym co sie wczoraj wydarzyło :):) Ale czas chyba zakończyć tutaj pogaduszki i przejśc na rozmowy bardziej intymne :):):) Więc telefon do mnie masz :) Jeden sygnał i znowu jestem twój :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |