Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biomasa to nie OZE? Spalanie biomasy niezgodne z dyrektywą OZE? Sprawę rozstrzygnie sąd! |
OjciecR , czy myślisz , że wystarczy pojechać te 50, 100, 200 km stąd , żeby znależć głupszych od " forumowych biznesmenów " ? a z ich możliwościami finansowymi i pomysłami na życie , to trzeba jechać raczej tak 5 000-10 000km na południe ,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biomasa to nie OZE? Spalanie biomasy niezgodne z dyrektywą OZE? Sprawę rozstrzygnie sąd! |
nie do pracy tam jeździłem, ale polecam te miejsce, osoby lubiące wiatraki będą wniebowzięte.
|
|
Re: Biomasa to nie OZE? Spalanie biomasy niezgodne z dyrektywą OZE? Sprawę rozstrzygnie sąd! |
Ja sie nie dziwie, ze tyle biznesow pojawia sie i znika, jak ludzie zaczynaja z tak solidnym "know how". Zaczac biznes na podstawie pomyslu z forum... to dopiero ulanska fantazja :)
|
|
|
|
obelix instalacje już mialem do oleju, dół podłogówka, gora kaloryfery, trzeba było tylko zmienić podłaczenie na pompe i te bajery hydrauliczne, w ubiegłym roku zapłaciłem za to ok 30tyś. mam zagospodarowaną dzialkę więc jakiekolwiek kopanię działki pod gruntówkę nie wchodziło w gre, pozatym czytałem dużo negatywnych opini o przemarzaniu gruntu, no i nie każda ziemia się też nadaje. Mam pompę powietrze-woda no i w porównaniu do gruntówek poza sezonem grzewczym taniej wychodzi zagrzanie cwu. Przyznaje że na poczatku trochę się bałem czy to zagada ale teraz bajka panie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |