Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bogusław Stachura zm21ego sierp? |
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=49212&t=49212 :) Nie probuj swini uczyc spiewac, nie dosc, ze swoj czas zmarnujesz to jeszcze swinie zdenerwujesz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bogusław Stachura zm21ego sierp? |
Powiem wam coś "zmakosze": jedzcie dalej te barowe trucizny, a za niedługi czas będziecie leżeć na oddziale wewnętrznym w szpitalu. Ja tylko ostrzegam bo chcę mieć spokojne sumienie... bo Was lubię. rudy błazen z druhem
|
|
29 stycznia na muszli ma sie odbyc . Bedzie tez mr president ktory przypomni wszystkim swuj przebuj coco jumbo . Przewidywanych jest duzo atrakcji okolo godziny 20 30 Michał Wisniewski z zespołu ICH TROJE ma zjechac na kołpaku od wartburga z muszli a jezeli pokona odleglosc od kapucynow do instalatora w 10 s kapucyni fundujo mu godzinny odpoczynek w biebrzy
|
|
sprawdzimy.... :) ...ale czy aby na pewno...? ...co oni niby, wody dolewają? :D
|
|
Łomżyńską wieżę ciśnień wybudowano w 1954 roku, nie figuruje ona w rejestrze zabytków
|
|
Sami się o to prosili, no to dostali.
|
|
To zależy do tego, co zjesz..podobno pierd się pali, to i da się zobaczyć..wtedy :-) Nie rób nic na siłę, weź większy młotek.
|
|
wow :P hehehehe tak to ja :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |