Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Towarzysz Rydzyk jest pewny wyboru na papieża, Nawet wybrał już imię. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Towarzysz Rydzyk jest pewny wyboru na papieża, Nawet wybrał już imię. |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zbychu . Ja Tobie odpisałem na e-mail nie wiem,czy doszedł on do Ciebie? Borys-50
|
|
otwieraj ! tylko bez żadnej makkaronowej muzyki, bo tego słucha garstka ćpiejów i zamiast alko będziesz musiała serwować piguły, żeby Ci ludzie tańcowali, a zabawa ma trwać przynajmniej do 10 rano, bo jak Cię nie stać na opłaty prądu jak resztę biznesdziadów to lepiej nie
|
|
Autor: cziki (178.73.49.---) Data: 20-02-12 15:14 Endrju powiedz nam, skoro jesteś taki mądry i w ogóle dlaczego sam nie poszedłeś na księdza i nie nawracasz nas na dobrą drogę, tylko piszesz ciągle o książce folwark zwierzęcy... ____________________________________________________________ taa... powiem tylko odpisz co rozumiesz z tego co Tobie tu napiszę cziki... ... kiedy chcesz się napić wody nie otwierasz zamrażarki i nie bierzesz zamrożonej bryły lodu tylko odkręcasz kran albo bierzesz czajnik lub butelkę z wodą. kiedy masz ochotę zrobić sobie zupę mleczną nie kupujesz krowy. Tak samo jest z religią i kapłanami - księżmi. Oni dają tobie bryłę lodu zamiast wody i nie możesz sobie po prostu zrobić zwykłej zupy bo każą tobie najpierw kupić krowę Nie nawracam was - dlaczego miałbym kogoś nawracać ? Skąd to Twoje skojarzenie i zaciekawienie ? Folwark zwierzęcy jest obecny w Ewangelii Jezusa Dobrego Pasterza od Betlejemskiej stajenki - obory i pałacowej świątyni po krzyż jaki był owocem religijnie totalitarnych relacji fałszywych Liderów społecznych i np. ewangelicznie pojętych owiec. To wszystko jest tłem Świat-tłem Świadectwa Prawdzie o jakim - jakiej Jezus wspomniał na Sądzie przed Piłatem i jakie zostało wyeksponowane przez George Orwell'a, właściwie to Eric Arthur Blair (ur. 25 czerwca 1903, zm. 21 stycznia 1950) – pisarz i publicysta angielski, uczestnik hiszpańskiej wojny domowej (masowo mordowano tam księży) JAK POZNACIE PRAWDĘ TO SAMI SIĘ NAWRÓCICIE I BEZ KAPŁANÓW KTÓRYM TO NAWRÓCENIE TAK NAPRAWDĘ SIĘ NIE OPŁACI I NIE JEST IM NA RĘKĘ W końcu kapłani po Pańsku żyją kosztem ofiary którą skubią od łatwo wiernych ludzi "metodą na wnuczka" w imię Ojca i Syna i Ducha Świętego POSTĘPUJĄ ONI JAK LEKARZ KTÓRY ZAMIAST WYLECZYĆ SZYBKO PACJENTA NIE WYLECZY GO Z CHOROBY TYLKO ROBI SOBIE STAŁEGO KLIENTA PRZEDŁUŻAJĄC JEGO CHOROBĘ W LECZENIU NA PODTRZYMANIU ŻYCIA NA KRAWĘDZI WYZDROWIENIA. PRZEBIEGŁY LEKARZ CZERPIĄC DŁUGOTRWAŁY ZYSK Z LECZENIA I ZASKARBIA SOBIE WDZIĘCZNOŚĆ PACJENTA NIEŚWIADOMEGO MANIPULACJI I ZAKŁAMANIA. PACJENT JEST ZADOWOLONY Z LECZENIA BO JEST POD DOBRĄ OPIEKĄ Z KTÓREJ KORZYSTA W DOBREJ WIERZE. Kapłani często posługują się pojęciem Nowa Ewangelizacja. Słychać to w radio telewizji i z ambon oraz całej prasy katolickiej. Nowa Ewangelizacja ??? to jest jakaś Stara Ewangelizacja ??? Ewangelia się zmieniła ??? Jest jakaś Nowa Ewangelia ??? Stara Ewangelia jest nieaktualna ??? Czemu stara - poprzednia Ewangelizacja - Ewangelia nie zdała egzaminu z życia i została odrzucona przez tych co idą z Nową Ewangelizacją - Ewangelią ??? Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna dobrze znana historia błędnym kołem wiary się toczy co jakiś czas na inną kapłańską modłę ... O czym to świadczy ... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Y5SoPqGONjU Tylko żeby niektórym zazdrośnikom zwieracze w dupie nie puściły bo kostki trzeba będzie szorować:) A tak po za tym widzę samych znawców lokali z Pomponika i Pudelka. :)
|
|
zezowate szczęscie zwyrodnialcu zawsze szybko odpisywałeś na posty!!! Ile mam czekać na twoje pseudo inteligenckie posty ??????
|
|
Just give me one night in Ibizaaa ;] nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
no i co że napisał ? :) Kasia..
|
|
To taki populistyczny Lepper tylko bardziej wygadany. Siedząc w PO nie zabłysnął niczym. Jego członkowie załapali się na stołki dzięki kasie danej na kampanię i nie posiadają żadnej wiedzy do rządzenia tym krajem. Niestety ale Korwin wypada tu zdecydowanie lepiej.
|
|
Polecam Mak-Rob przy Senatorskiej, polecił mi znajomy, a w poniedziałek robię u nich 3 swoje auto, zawsze było lux, nie dośc, że jeździło to bardzo dobrze, to i wszystko było poukładane i pochowane elegancko np. wlew gazu przy oryginalnym wlewie paliwa, sprytnie schowany przełącznik itp
|
|
Z instalacją gazową to jest tak jak z samochodem . Jeździsz "maluchem" i jeździsz mercedesem.Porównaj sam. W chinach też wyprodukowali super samochód , bo tani. Decyzja należy do Ciebie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Od wczoraj jak zostałem poinformowany przez panów ze Straży Miejskiej :) po złamaniu przepisów ruchu drogowego o którym nie wiedziałem ;/ jest ZAKAZ WJAZDU POD SZKOŁĘ PODSTAWOWĄ NR. 9 !! Poprostu masakra na życzenie pana Dyrektora. Szok zawsze nie było problemó dziecko odwoziło się pod samą szkołę i było oko . A teraz juz zaczyna wszystkim wszystko przeszkadzać. Coś czuję że bedzie tam dobre miejsce dla ww panów na MANDACICHA ;P ale jak dlamnie to pomysł porażka
|
|
piątnica u Wojtka polecam ja tez tam zakladalam i bez zadnych zastrzezen
|
|
Ja tez uwazam ze Pan Henryk nie zachowal sie w 100% uczciwie, ale jak by nie patrzyl, to on zorganizowal calosc. Uwazam, ze powinni sie podzielic 50/50 i zakonczyc cala sprawe. Borys-50
|
|
Jakie miasto, taka gala. Kasia..
|
|
gggg prawdziwa z Ciebie wyrocznia w sprawach mody,ale radziłabym obejrzeć nową kolekcję Marca Jacobsa (Marc by Marc Jacobs Fall 2012)
|
|
co wy do tych JARNUT macie nie pasuje to nie jazdzic tam banda debilów i przypałów do KUBUSIA jedzcie on wam napewno lepiej zrobi hahaha
|
|
Autor: Andy C (---.kolno.vectranet.pl) Data: 20-02-12 22:37 zezowate szczęscie Majtki mokre i co dalej ? co córce zadajesz takie pytania pedofilu???? ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Zapomniałeś ???:):):):)P Borys-50
|
|
Ogry z łańcuchami też są :):) A ojciec rano czochra się po łbie bo krowy niema na czym upalować :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
znacie może kogoś kto robi tatuaże w Łomży? Borys-50
|
|
Panu Andrzejowi z Jarnut Też podziekujemy....... stanowczo odradzam....chyba ze ktos ma dużo pieniędzy na wyrzucenie za wszystko zdziera podwójnie albo i potrójnie....
|
|
Bez komentarza cześć maruda:)
|
|
nikt i w tym problem nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
heee;p Kasia..
|
|
Orlen na Wiejskiej! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jadę do Gołdapi. Wyjeżdżam ok 6 rano. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |