niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
... i dzieci nam germanil

w którym momencie zarzucasz mi nieprawdę peter? konczyłem lo w 1981

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ... i dzieci nam germanil

Jak chcesz wysłać zdjęcie na imageshack to wciśnij przycisk przeglądaj, potem, jak już znajdziesz go na dysku, naciśnij przycisk "host it". Jak masz większy obrazek, to ybierz opcje pomniejszenia. Po naciśnięciu "host it" obrazek załaduje się na serwer i pojawi się 5 linków. Wybierz ten najniżej, skopiuj i wklej tu z komendą img - w kwadratowych nawiasach.

No to może tutaj: www.sysinfo.pl/auto.php

Chociaż nie wiem, czy to zgodne z regulaminem tego forum :(

Pozdrawiam.

bo ma ciebie dosyć

Ooo...to fajnoo:) bo domówka jakos do mnie nie trafia, a ta nowa sala na dole tez bedzie otwarta? bo chcialam wejsc na stronke atomu ale jest zawieszona:/:/ii...ciekawe czy sa jeszcze miejsca do rezerwacji:/

Po lekturze artykułu z Bezcennej, trochę zielono $ię zrobiło i parę myśli się nasunęło.
Pierwsza to taka, że znów mamy coroczny kabaret. Ale do sedna...
Lekarze z grupy nacisku pt. Porozumienie Zielonogórskie chcą 6, a nie 5 zł na pacjenta czyli 20% więcej niż w 2005 roku. Biorąc pod uwagę polskie realia to nieprzyzwoite wg mnie żądania - sam chciałbym dostać taką podwyżkę w pracy. Ale nie dostanę i nie chcę, żeby lekarze dostali, bo tak naprawdę to nie fundusz zdrowia zapłaci, tylko my podatnicy.

Zdrowia życzę wszystkim

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=36682&wid=8136536&rfbawp=1135929717.849 - lol.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Na sen najlepsze jest towarzystwo albo czytanie tematu, który kiedyś rozpoczęłam: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=30111&t=30111
Jak ominiesz prywatne dialogi może znajdziesz różne rady forumowiczów, a jak bedziesz czytał wszystko może szybciej uśniesz. Pozdrawiam. A.

Zuza

Poza tym, czy tak raptem zaczną wysyłać do specjalistów? Wątpię - po prostu ładnych "kilka" tysięcy więcej zostanie w ich kieszeniach.

Na koniec roku wszyscy lekarze powinni być rozliczani - ile pieniędzy dostali, a ile wydali, jeśli im zostało więcej niż jakaś wielokrotność średniej krajowej, to wraca do budżetu, albo wlicza się w budżet na przyszły rok, a nie nowe samochody i domy....

Zuza

ty ptysiu każdy ciebie wyręcza , bo wiadomo co byś napisał ...

ja na sen biore valerin 3 lub 4 tablety w godzine zachciewa sie spac bite 8 godzin super sprawa a wypoczety czlowiek jak by sie tydfzien spało

Śledczy!
Przygania kocioł garnkowi, że smoli.

Pozdrowienia.

Zbych

Jak Pani posłaanka patrzy :) oczy jak 5zł zrobiła :)

Zuza

Szanowni Internauci Jerry Kefasie, Zbychu, ravenie i inni o bolszewickich poglądach!

Choć już od wielu już lat nie mieszkam w Łomży nadal czuję się z tym miastem związany. Dlatego tez denerwują mnie przejawy ignorancji, bezdennej głupoty i bolszewizmu, który przebija się z wypowiedzi takich typków jak niejaki Jerry, Kefas i raven.

Trzeba być szalenie żałosnym człowieczkiem, który w życiu niczego nie osiągną, żeby sączyć taki jad – kto ile ma domów i samochodów. Lekarze, jak każdy człowiek nie mają obowiązku pracy. Jeżeli uznają że im co nie odpowiada lub nie opłaca się mówią dziękuję i tyle. Wy pewnie trzęsiecie tyłkami przed szefami i nie macie takiego komfortu jak lekarze. Skoro tak im zazdrościcie to trzeba się udać na studia medyczne, choć wątpię by wasze mózgi pomieściły 1 % niezbędnej wiedzy, dlatego zapewne z zawodu jesteście bezrobotni lub sprzątacie papierki w parku.

Odnosząc się o do tez niejakiego Zbycha, Kefasa i ravena o domach i samochodach lekarzy to gówno was to obchodzi kto ile ma. Nie ukradli, nie zabrali – zarobili i jest ich. Jesteście typowymi „równaczami w dół” – jak ktoś jest od was mądrzejszy i lepiej mu się powodzi, to zamiast starać się żeby i wam się powodziło chcecie zabrać innym. No cóż – rozczaruję was, tak bliskie wam ideały bolszewizmu i komunizmu odeszły na dobre i teraz – zielone z zazdrości ludki bez przyszłości – potopicie się w tym swoim jadzie mieszkając w wynajętym mieszkaniu i jeżdżąc 10 letnim maluchem – bo nic więcej z darów i pomocy społecznej nie dostaniecie. Skoro tak nie lubicie lekarzy, to po co przyłazicie do nich żebrząc już w poczekalni z bolącą głową lub tyłkiem – leczcie się sami wszystkowiedzący i mający zawsze gotową odpowiedź specjaliści.

Nie sądzę, żeby z waszych podatków cokolwiek dało się utrzymać, bo pewnie sami bierzecie zasiłki z moich i lekarzy podatków. Jak znam takie charaktery jak wasze, to zaraz będziecie się przechwalać, że „w zeszłym miechu to zarobiliśta z tysiaka i zapłaciliśta podatek i jeszcze wam na wachę do fury zostało” . Ale nie w tym rzecz panowie. Rzecz jest w tym, że potraficie tylko narzekać – bo tamtemu się udało, a ja nic nie dostałem – idźcie do roboty to tez będziecie mieli. Jeśli nie jesteście w stanie dorównać komuś zarobki- idźcie do szkoły, na studia, a jak wam się nie chce to przynajmniej nie zatruwajcie swoją obecnością powietrza i wracajcie do łopaty lub kolejki po zasiłek.

Jako że jesteście zapewne drobnymi wyrobnikami na cudzym, jeśli w ogóle pracujecie, nie spodziewam się, ze macie pojęcie o kosztach utrzymania pracownika i zakładu pracy, nie będę wam też wkładał do głowy nic o odpowiedzialności pracy lekarzy. Wy jak coś spapracie, to najwyżej rów jest krzywo wykopany jak oni coś zepsują –umierają ludzie. To również się liczy i za to też się powinno płacić, wbrew temu co pewnie myślicie.

Jest mi naprawdę przykro, ze muszę oddychać tym samym powietrzem co wy al. Może wyjedziecie na Białoruś – tam lekarz pracują cały czas.

Nie pozdrawiam

Milton

Aha – i nie jestem lekarzem ani tez nie mam nic wspólnego ze służbą zdrowia.

ptysiu91, zdecyduj się, czy "komurka" jest przez "ó" czy przez "u".

PS: Co to znaczy "niektuzy", lub "wogule", "sluży" ?!

"Marsz równości" ;-))) hehehe

Zbych

degreg- nie masz sie do czego przyczepic ?
Zamiast wypisywac takie bzdury zacznij szydelkowac albo idz do naszego szpitala zapytac sie ile sprzetu mamy od Jurka , ktory kiedys twojemu dziecku moze uratowac zycie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org