Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
film Sekielskiego w TVPiS? |
DOKŁADNIE ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: film Sekielskiego w TVPiS? |
Troszkę mam ubranek do oddania
|
|
Dziękuję wszystkim, którzy włączyli się do rozmowy, zwłaszcza, że były to wpisy rzeczowe. Dzięki Wam mam pogląd na interesujacą mnie sprawę. Szczerze mówiąc jestem zaskoczona, że w naszej okolicy zdrową żywność najprościej kupić przez Internet - ZGROZA. W dzieciństwie zazdrościłam dzieciom, które miały dziadków na wsi, bo mogły spędzać tam wakacje, a nie "pod blokiem" w mieście. Teraz zadroszczę rodziny na wsi, wszystkim, którzy dzięki temu mają szansę na robaczywą marchewkę :) Dostałam namiary na osobę z okolic Łomży, która uprawia warzywa na własne potrzeby i być może odsprzeda nadwyżkę. Może jestem dziwolągiem, ale latem na balkonie uprawiam sobie zioła (te dozwolone :)), maliny, poziomki itp. Niestety poza rodziną na wsi, nie mam też działki :( Wychodzi na to, ze Internet to błogosławieństwo...
|
|
Z tego co mi wiadomo na Starej Łomży przy szosie są już dwa bary i przędą słabo. Wiadomo największy utarg jest z maszyn, bo ludzi to mało tam bywa, przynajmniej w ostatnich latach..... Jest sens otwierać coś więcej?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |