Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bankier dobrze odprawiony |
pewnie nigdzie,wystaw na ogłoszenia 4lomza,może komuś się jeszcze przyda kto ma płytę na AGPa ile za nią chcesz??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bankier dobrze odprawiony |
30 zł
|
|
A weź ty z tym swoim Zambrowem się zakop!!!!!!!!!!!!!! Co mnie wasz Dom Kultury obchodzi ???
|
|
Widziałem pare dni temu takie wielkie bezpańskie bydle czarne, ale to szczenie jeszcze jakieś. Bardzo przyjazny, podbiegl, poprzymilał się. Fakt faktem wielki, stojac na 4 łapkach ze 120cm mierzył, ale młodziutki ;) Chyba więc nie o tego chodzi, choć do opisu pasuje z grubsza.
|
|
Hej, Czy ktoś z Was wie, gdzie w Łomży lub okolicy można kupić ekologiczne warzywa i owoce?
|
|
zadaj pytanie sprzedającemu "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
w drozdowie prawdopodobnie jest ekoligicznie heheh
|
|
Prosto z profilu użytkownika [sprzedającego] także masz link "Napisz do mnie" zaraz pod nazwą użytkownika. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie chodzi mi o to tylko o innego kupującego który kupił taki sam towar przede mna
|
|
Zrobiłeś tak ja ci napisałem ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |