Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komuniści plują na Polskę |
Własnie z daleka od przyzwoitych miejsc funkcjonują barki i bareczki, tanie piwko itp itd . Imamy to co mamy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komuniści plują na Polskę |
Ludzi.
|
|
ty jednak jesteś pedofilem !!! ktoś tu powinien się tobą zainteresować, a jeszcze bardziej w pierdlu się tobą zajmą dziadu
|
|
Atbis,z jakim podejściem do życia ??
|
|
jeszcze do opisanej sytuacji '... Pani obsługująca ledwie się wytłumaczyła dlaczego tutaj nie podają wina...." w głównym miejscu w restauracji powinno wisieć zdjęcie Pana biskupa Stefanka z podpisem "Wszelkie pytania i wątpliwości co do karty win kierować pod adres: Kuria Biskupia 18-400 Łomża ul. Sadowa 3
|
|
Tak niech jedzie do Barana wyczeszą go z kasy i będzie git. Kiedyś woziłem tam moich klientów później zmieniłem na Labirynt i są zadowoleni.
|
|
Słyszałem opinie o Gromadzie, że to najgorsza opcja, więc podziękuję. Ale za to Baranowski wygląda b. dobrze!! Zbyszko też spoko. Już wiem gdzie pojade następnym razem :) Dzięki wszystkim. @Brzeczeszczykiewicz Tutaj nie chodzi o wybrzydzanie, chociaż poniekąd masz rację ;). Przyjeżdżam wieczorem a drugiego dnia rano zaczynam pracę, więc chcę być wypoczęty i komfort się tutaj liczy. Do tego chcę zjeść dobre śniadanie bo później nie mam czasu lub możliwości na przerwę na obiad. Nie jestem zadowolony z ww. bo: Retro - brzydkie pokoje ale to można przeżyć, mikroskopijna łazienka i wygląda tak że aż boję się wchodzić - sprawia wrażenie brudnej a kamień w brodzku odstrasza. Szczytem było te, że ostatnio nawet nie była posprzątana. Śniadanie to jest żart - jajecznica lub parówki, do tego dwie bułki, jogurt i..... na tym koniec!!! Amadeus - ładne ale małe pokoje, łazienka spoko ale mikroskopijna (za to większa niż w Retro), niestety hałas w nocy z piekarni na dole trochę irytuje. Poza tym zdarzało się, ze w pokojach po prostu śmierdziało kanalizacją. Plusem jest dobre i bogate (w porównaniu z innymi) śniadanie. Miła obsługa! Labirynt - Pokoje małe i brzydkie, panuje w nich dziwny zapach. Śniadanie średnie - jajecznica, kilka plasterków sera i wędliny.
|
|
Layerkaz ja to bym ją dał na kierownika w dziale handlu zagranicznego szybko by poszła w gUrę i została dyrektorem
|
|
@von chrupka dobrze poowiedziane:))) @jenefer ja nie mam problemow z przechodzeniem tamtymi dzielnicami.. rudy błazen z druhem
|
|
Berenike Ale o co chodzi ??? Ha ha
|
|
Jak myślicie lepsza I LO czy II ?
|
|
Zbychu obiecałeś.Trzymam Cię ,póki co,za słowo.
|
|
aaaa, pamiętamy!!!!! Wads melduj się!
|
|
To tam jeszcze ten komis jest? Jakoś mi umknęło.
|
|
do X LO
|
|
wow,ale zabrzmiało
|
|
czemu niema wody???
|
|
jest
|
|
ta pip ...........dają pozwolenia takim na alkohol jak speluna pod 9 na Nowogrodzkiej gdzie codziennie bójki ,patologia a normalnej knajpie nie dadzą trzeba mieć kasę i znajomość w ratuszu urzędnicy przecież zawsze mogą załatwić kwestia tylko za ile bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
|
|
Nie tylko restauracji nie masz albo inaczej:jej brak doskwiera Ci najmniej.
|
|
Co było nie wróci,ech
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |