Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co może robić Chrzanowski po zakończeniu obecnej kadencji, wróci na PWSIiP ? |
Też znam gabinet jeszcze z Dwornej. Przed chwilą wypadła mi kolejna plomba, którą mi tam wykonano za ciężkie pieniądze. Nigdy więcej tam nie pójdę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co może robić Chrzanowski po zakończeniu obecnej kadencji, wróci na PWSIiP ? |
wzajemnie.
|
|
Re: Co może robić Chrzanowski po zakończeniu obecnej kadencji, wróci na PWSIiP ? |
Odradzam, najlepiej wziąć ze sobą czujnik grubości lakieru i można tylko się domyślać z ilu był złożony. Nie ma tam aut bez wypadkowych. Po za tym widać nawet w Łomży na Wojska Polskiego w jakim stanie oni to ciągną na lawetach.
|
|
ja mam routera 54mbps i przy łączeniu się przez niego z siecią IST (max pakiet) telewizja IST zacina mi się i tylko denerwuję się.
|
|
Kolekcjonuje Bilety i modele autobusów
|
|
no więc powiedz który
|
|
@kobiecyinstynkt "..Katolicy nie narzucają swojej wiary..." ty chyba robisz sobie jaja,? miej litość i nie kpij z ludzi ...kościół NIE NARZUCA ... a to dobre. Hit dnia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |