Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
świat idzie z POstępem, POlska brnie do tyłu |
patrzę z NASZEJ perspektywy, a gospodarze to coś raczej nie ładnie się zachowali
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: świat idzie z POstępem, POlska brnie do tyłu |
Ja wiem co to jest
|
|
KMKM Lomza powiedz mi gdzie mozna skaldas skargi jezeli autobus ktory ma jezdzic nie przyjezdza ? nie wspominam juz o tym ze wieczorne czesto wyejzdzaja wczesniej i poprostu uciekaja sprzed nosa pozniej
|
|
Rower Kasia..
|
|
a co to je ta motolotnia ??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ps jest teraz jakas otwarta rekrutacja do czerwonego boru? jakeis oglsozenie podrzucisz ?!
|
|
W niedziele o 10.30 są z udziałem zespołu Gloriosa Trinita ..... Zapraszam
|
|
Juz 3jaiwon siedzi na dołku poszkodowanych prosimy o zgłaszanie sie
|
|
Ojciec miał podobny problem, jakaś rurka była urwana trochę i powietrze dobrze nie przechodziło, podnieś maskę i wszystko obadaj. Sprawdź też akumulator.
|
|
ZAMBROWIAKI TO WIEŚNIAKI O LE O LE LEO LEO LE NIE DOMY SIE NIE DOMY SIE OLE OLE OLEOLEEEEEEE NIE DOMY SIE
|
|
taki motór ze skrzydełkami
|
|
JA JESTEM ZA KANDYDATEM NUMER 5 BO DAŁ MI BRELOCZEK I DŁUGOPIS NA RYNKU PO RZĄDZI OLE OLE OLE OLEEEOOOOOOE
|
|
A i Pawel z Navary tez bedzie
|
|
akumulator nic do tego niema(chyba).Znacie jakiegoś taniego specjalistę zeby to zobaczył ?
|
|
koszyko, nie ma i nie będzie środków ;) w PUPie ludzi w bambo robią udają że coś robią a i tak nic nie robią rzucą ci ofery pracy które nie zmieniają się już pół roku i smacznie cukiereczka wcinają bo pieniędzy nie ma no i nie będzie w Irlandii nie dają dotacji ani staży dla ludzi tylko prace ale drugiej Irlandii się nie doczekamy więc jak to mówią ''w PUPie byłem gów*** załatwiłem'' .
|
|
Obrażałeś i brzydko mówiłeś na swój samochód to i focha walnął ;) pewnie masz instalacje gazowo ? a jak jest gaz to co raz się coś piepszy .
|
|
Tak fura na gaz.POMOCY!!:)
|
|
wiecie moze gdzie w okolicy odbywaja sie jakies kursy dekoracji ciast albo studium gastronomiczne
|
|
13 września, a ta 13 ma być szczęśliwa :-)
|
|
pochodź sobie po sklepach obserwuj wystawy a może coś się nauczysz a jak nie to do cukierni na praktyki rudy błazen z druhem
|
|
Jeśli gaz to jedz do Piątnicy sprawdzą ci co i jak i może dużo nie wezmą :)
|
|
Mam w dupi* tych calych politykow i ta polityke, zlodzieje zasrani. Nie chadzam na wybory i nie bede bo nie widze w tym nic co moglo by cos zmienic. Ciekawi mnie tylko kto sprzatnie z przystankow te plakaty. Za kazdym razem sie potem walaja po chodnikach. Nie popieram takze rozwieszanie plakatów. Kasia..
|
|
Wita mam taki pakiet w Play i niema możliwości zeby przekroczyc ten paiet w miesiąc w sierpniu wykorzystałem jakieś 60 mb chodząc na Facebook Nk i youtube + Navi ekspert co pobiera mapy z netu do navigacji
|
|
Witam. Mam takie pytanie. Czy jest mozliwosc przelania sobie z konta telefonicznego (siec orange) płatnosci na konto bankowe ? Licze na pomoc. Z góry dziekuje ;)
|
|
... chyba chodzi o to ? "Opis zjawiska Najczęściej spoczynek w Duchu Świętym ma miejsce podczas charyzmatycznej modlitwy wspólnotowej lub indywidualnej. Osoba otwiera się na działanie Boga i pragnie stanąć w Jego obecności. W wyniku prowadzonej modlitwy, często przy nałożeniu rąk przez osoby modlące się nad konkretnym człowiekiem, ten nagle delikatnie osuwa się na podłogę. Trwa tak bez ruchu przez pewien nieokreślony czas. Jest świadomy tego, co się dzieje wokół niego, lecz nie "czuje" swego ciała. Pozostaje ono poza zasięgiem jego władania. Sytuacja ta trwa aż do momentu "przebudzenia", kiedy o własnych siłach lub na wezwanie kapłana przywołującego Imię Jezusa powstaje. " Charakterystyczne cechy towarzyszące spoczynkowi w Duchu Świętym to: - wewnętrzny pokój, jaki otrzymuje dana osoba, - uzdrowienie fizyczne albo psychiczne, - osoba jest cały czas świadoma tego, co się wokoło niej dzieje, jest tylko "zupełnie bez sił", - osoba nie musi wcale upadać, może stać lub siedzieć, ale zawsze odczuwa pokój i wewnętrzną radość, - upadek jest mało spektakularny: jest to jakby naturalne "osunięcie się".
|
|
A po wyjsciu z salonu Ci tylek obrobia :) A co wiecej p. Dorota szczedzi na wsuwakach, zawsze ich malo uzywa. Pani Kasia (fryzjerka) no coz zalezy jaki ma dzien, ale spox kobietka. Co do P. Kasi mi osobiscie sie jej makijaze nie podobaja, bo sa dobre, ale tylko do fotografii, i wg mnie zawsze prawie w ten sam desen. Ale to moje zdanie i moja opinia. No ale reklame niezla ktos walnal nie ma co :)
|
|
O Czarnej post został :p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |