Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie żyje Zbigniew Łapiński |
rolnik, wiem że jesteś zajebistym znawcą tematu, ale pozwól że w łopatologiczny sposób wytłumaczę tobie w czym rzecz. Na kursie obroty są 1200-1500, nie trzeba używać manetki ni sprzęgła, na egzaminie dostajesz moto z 600 obrotami i nie mając nawyków na ósemce wyjedziesz za linie albo się podeprzesz i jesteś udupiony. A opowiadał mi to koleś, którego taka sytuacja zastała i nie umiał sobie z tym w stresie i na szybko poradzić, więc oblał. I aby się tego ustrzec pytam o doświadczenia ludzi z egzaminu z tym moto. Mam też pytanie czy egzaminator nie będzie robił problemów jak sobie te obroty podkręce przed startem? Rolnik mam nadzieję że zrozumiałeś, lecz tak naprawdę od ciebie nie oczekuje odpowiedzi, bo ewidentnie jesteś ignorantem, albo nie masz pojęcia o rzeczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie żyje Zbigniew Łapiński |
Przede wszystkim najwyższy pakiet IST to 59 A tu z przed paru sekund test i to przez wifi :), http://speedtest.net/result/1466125045.png NIE MA LEPIEJ rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |