Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
13 na 14 pułkowników nominowanych przez tow. Maciorowicza w przeszłości byli w PZPR |
innych nie ma :P nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 13 na 14 pułkowników nominowanych przez tow. Maciorowicza w przeszłości byli w PZPR |
algeroth Algi część :):):):):) Miło ,że jesteś :) antek Witaj Antek:):):) Wyjdź z tej teczki , nie daj się ;) Nie wszyscy tacy są ;) Kto z tego napięcia odlecę ze szczęścia ;) hehe "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Re: 13 na 14 pułkowników nominowanych przez tow. Maciorowicza w przeszłości byli w PZPR |
Pogromca_kretow_6 Byłeś na KASIE CHORYCH ? mandaryn Banda tam grasowała w niedzielę i było SUPER :)
|
|
|
Donald sam sie kompromitujesz... To Ty mi zarzucasz klamstwo wiec to w Twoim interesie lezy udowodnienie mi go, a nie w moim Tobie. Winni sie tlumacza i udawadniaja i tak moglibysmy w nieskonczonosc. Coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze nigdy nie budowales ani nie kupowales lub pomagales w kupnie domu. Koniec. Pozdrawiam
|
|
do eddie cieszy mnie to ze jestes slepy bo ja cellulitu nie mam zadnego cieszy mnie to ze jestes taki zazdrosny heheheh naprawde cellulit to ma twoja baba jesli ja wogole mas oprocz monitora:-)
|
|
do edie ciekawe co ty masz zeby zaciekwaic kobiete ciekawe nic jak wiekszosc kolesi na podlasiu urody to nie macie
|
|
dowiedz sie dziecko co to jest przyklad, do tego luzny przyklad, a dopiero sie wypowiadaj... Widze, ze bozia rozumu poskapila. Nie z toba dyskusja na temat kogo i na co stac, bo stoi to tacie kiedy cie w nocy odwiedza.
|
|
Po coz ci podlasiak,jesli sie prujesz z pastowanym kabanem Pawlaka! PS.Ona panowie jest wyleniala,bo jej sie nie chce nawet wstac z wyrka isc to kibelka.Ciagnie dziewcze na Pamperach. hahaha
|
|
Autor: blackxxx lady (---.elomza.pl) Data: 28-07-11 10:30 mnie stac na bardzo duzo ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- kolejna pusta i zarozumiała lala, której wydaję się że świat kręci się wokół niej.
|
|
DO SIWEGO HEHEHHEHEHHE BRUDASIE MYJ SIE
|
|
Sprzedam-Skoda Fekicia 1,3 benzyna,1997r,sprawny jeżdżący,ważne przegląd i ubezpieczenie. cena 1500zł-ostateczna,bez negocjacji Auto do obejrzenia W Ełku HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAH GRAJEWO HAHHAHA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |