Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciągłość prawna państwa polskiego, a delegalizacja w 1934r .ONRu ... jak można to było zarejestrować pod \" historyczną \" zhańbioną nazwą |
hheheheh debilu p....................................... nigdy mi nie zaplacil za nic. a ty debilem jestes bo nic nie wiesz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciągłość prawna państwa polskiego, a delegalizacja w 1934r .ONRu ... jak można to było zarejestrować pod \\\" historyczną \\\" zhańbioną nazwą |
niech sobie wbije w pusty leb ze to nie jej wina ze nie wszystko bedzie jak ona chce................ bo ja tak wychowali rozpiescili itp. puscic ja na autostrade zagranice to by poplakala sie...............albo w las..............niech jedzie sama................ debilka.
|
|
Re: Ciągłość prawna państwa polskiego, a delegalizacja w 1934r .ONRu ... jak można to było zarejestrować pod \\\" historyczną \\\" zhańbioną nazwą |
Witam ile kosztuje wynajęcie samochodu na wesele np. limuzyny, lub jakiegoś ze starszej daty. Dziękuje za odpowiedź :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |