Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo platformy cyfrowe. |
omania to o której dokładnie mam tam być??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo platformy cyfrowe. |
maruda Witaj Dziaduniu :):):) Dziękuję za " Randez Vous " ;) Witajcie Bandziory :):):) Jak śniadanko do łóżka smakowało ? ;) hehe rudy błazen z druhem
|
|
ja tam nie jadłam śniadania,o mnie kalesony zapomniały;-(
|
|
maruda masz racje kalisonki pyszne śniadanie aby tak codzień
|
|
7angelfree zakończ już to.Po co to Tobie czy tam komuś??Nie lepiej żyć z ludzmi w zgodzie?
|
|
Omania Dla Wszystkich milusińskich śniadanko było ;) Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 25-06-11 06:46 Dzisiaj Wszyscy dostają śniadanie do łóżka ;)hehe Nowe życie na śniadanie Pozwól że Cię nim nakarmię Szczęściem nie bój się na kruszyć Wypełnijmy nim poduszki Na śniadanie wprost do łóżka... http://www.youtube.com/watch?v=gVUN-D09jls&feature=related urbi et orbi
|
|
no dziękuję kalesonki;-)Myślałam ze mnie ominęło;-) Hmmm tylko dlaczego w pracy byłam taka głodna?
|
|
maruda no przez ciebie znowu musiałem poprawić błąd:) co nie którzy są tacy zakłamani że szok jak ty tego nie zauważasz to twój problem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
co to za pajace ? Autor: Czesio (---.elomza.pl) Data: 24-06-11 13:40 jeżdżą jakimś cipem, w bębny walą i ryja przez megafon drą, o ch*j im zapi3rdala ? pawleznavary to twoja rodzina po imprezie chce jeszcze i jeszcze spermy słonia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |