Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szydło kolejny raz się kompromituje i obraża przy tym pamięć ofiar Holokaustu |
hmm.. to tak miało niby wygladać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szydło kolejny raz się kompromituje i obraża przy tym pamięć ofiar Holokaustu |
Autor: Riposta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-06-11 13:36 Mądre słowa i bardzo ładnie powiedziane !!!
|
|
Re: Szydło kolejny raz się kompromituje i obraża przy tym pamięć ofiar Holokaustu |
Zgubiono legitymację studencką o NR 1892, wydaną przez PWSIiP w Łomży na nazwisko Grabowska Magdalena. W przypadku znalezienia proszę o kontakt pod nr. telefonu 503420979
|
|
ja mam sciag takich facetow do siebie.to poprostu przegiecie,ale szczerze mowiac to tacy sa ciekawi:)
|
|
Dumał , dumał i wydumał !
|
|
Porteczki zajrzę na chwilę na festyn, podwoże córkę z koleżanką wiec..., może gdzies tam sie spotkamy „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
To chyba jakaś mało udana akcja reklamowa. Lepsze to niż pisanie głupot na forum w stylu "Byliście w tym nowym kebabie?"
|
|
wladima To , co mam Ci tu i teraz na forum robić wykład z MNIEMANOLOGII STOSOWANEJ ??? Przeczytaj uważnie ostatni post @goosia84
|
|
Mam mnóstwo starych a dobrych ubrań, czy jest w Łomży miejsce gdzie można je sprzedać? Wyszukiwarka wyrzuciła mi komis "Fart" na Dwornej, czy ktoś ma pojęcie co to za miejsce, czy warto się tam wybrać?
|
|
zbychuuuuuuuuuuu idziesz na festyn?????????hehe:-) nieudawaj że pracujesz !!!!!!!!!!
|
|
Elektryk na Sosnowej. rudy błazen z druhem
|
|
czlowieku, ale nie widzisz problemu, ze wiecznie wszystkie niepowodzenia tego klubu sa zrzucane na brak pieniedzy itd, zawsze cos, zawsze. Tak jak Ty twierdzisz, ze ja nie zrozumialem Ciebie, tak zapewniam ze praktycznie nic nie zrozumiales z mojej wypowiedzi. Nigdzie tak samo nie napisalem, ze zbiore druzyne itd. Do checi do gry nie sa potrzebne pieniadze, a jezeli tak to sram na takich graczy. Zabrac im cala kase to dopiero wtedy zobaczysz ilu gra z sercem. Ile w koncu kasy usatysfakcjonuje ten klub i jego wspanialych kibicow? W tym miescie cos sie powinno ruszyc, a nie ciagle lks nie ma pieniedzy i narzekaja. Jak zaczna grac to i sponsorzy zawsze sie znajda.
|
|
P.A. - co do zbierania drużyny, to to była odpowiedź na Twoje - "...ale samo kopanie piłki to nie wszystko." i - "...ale Łomża klubu dobrego nie ma". Chciałem Ci to napisać od tyłu, że skoro Łomża nie ma dobrej drużyny, to pewnie i my jak byśmy się zebrali, to zrobili byśmy co najmniej ten sam wynik tak? Co do kasy. Ktoś już tu kiedyś pisał mądre słowa, że kasa z miasta jest na: - drogi -szkoły - inwestycje - na promocję - itp - itp - itp Więc jak jest jakiś fundusz na promocję, to dla czego nie dać go na ŁKS, skoro dać na ŁKS można. Ja napisałem że jednak można dać na drużynę piłkarską z promocji miasta, jak to zrobił prezydent Szczecina. Nie napisałem że trzeba dać tyle co on, napisałem że można dać! Poprzedni prezydent mówił, że nie ma takiego czegoś i wykręcał się od dawania kasy na klub. Pytasz ile trzeba dać kasy, aby to usatysfakcjonowało ten klub i jego wspaniałych kibiców? Odpowiem Ci przekornie - Jak dam Ci milion, to Cię usatysfakcjonuje? Na 100% - TAK! A jak dam Ci dwa miliony, to Cię usatysfakcjonuje? - Na bank - TAK! A jak dam Ci 200 tysięcy, to będziesz usatysfakcjonowany? Też będziesz! Nawet jak dam Ci 100złotych, to też się będziesz cieszył! Chodzi o to, żeby ułożyć budżet klubu, trzeba zebrać ziarnko do ziarnka. Sponsorzy dają na klub i w ten sposób się reklamują na koszulkach, plakatach, biletach czy stadionie, bo mają na to wydzielony budżet w Swoich firmach. Miasto ma oddzielny budżet na promocję miasta poprzez sport. Asfaltu w miejsce dotacji na ŁKS nikt Ci spod domu nie zwinie, bo na asfalt też są specjalnie wydzielone pieniądze w mieście. Tylko Wy, co Wam ŁKS coś zawinił (swoją drogą CO???) nie widzicie tego i myślicie że z pieniędzy na promocję miasta, które są co roku przewidziane w budżecie każdego miasta, ktoś Wam postawi fabrykę, w której będziecie pracować. Jeszcze jedno, zabrać im całą kasę??? - błysnąłeś po raz kolejny:)) Jeden jest cukiernikiem i zarabia pieniądze na życie pracując w cukierni. Inny jest piłkarzem i zarabia na życie grając w piłkę. Ani cukiernikowi nikt nie bronił zostać piłkarzem, ani piłkarzowi - cukiernikiem. Każdy zarabia na swój sposób - w sposób w jaki potrafi zarabiać pieniądze. Jak tobie nie zależy na pieniądzach, to pójdź jutro jak pracujesz w soboty do Swojego szefa i powiedz mu: - "od dzisiaj szefie zapier.dalam za darmo, bo i innym też takie rozwiązania sugerowałem. Pieniądze nie są w życiu najważniejsze, najważniejsze jest to co ma się w sercu, a opłaty same się zrobią." Nie wypowiadaj się już jak nie ogarniasz tematu. DiDi
|
|
Jak ma obrożę to komuś uciekł chyba? rudy błazen z druhem
|
|
vladima:) To i ja zadam tobie pytanie :) Czy księża powinni mieć dzieci i żyć w związkach łóżkowych pomimo celibatu ?? Czy biskupi powinni być pedofilami , pomijając już niski stan duchowny w postaci księży:) Każdy ma prawo żyć po swojemu . Ale widocznie według twojej teorii świata nie wszyscy :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja już uciekam...będę czekał 15 minut...jak ktoś się zdecyduje niech przyjedzie:)
|
|
Straszny grzmot był .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |