Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Kim jest kacapska swołocz, kanalia, pedofil speech? Czy to lokalny działacz PO? |
http://www.speedtest.net/result/1350115425.png
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kim jest kacapska swołocz, kanalia, pedofil speech? Czy to lokalny działacz PO? |
To za karę wkleję świński dowcip :PP Obok siebie leje dwóch gości, jeden normalnie eleganckim siurem a drugi jakby z konewki we wszystkich kierunkach. - Panie co Pan tak dziwnie leje? - A to wszystko przez żonę... - Jak to przez żonę? - No bo moja żona mi bierze do buzi i to przez to... - No ale moja żona też mi bierze do buzi a leje normalnie. - No tak ale moja się brzydzi i bierze widelcem...
|
|
OK.
|
|
Autor: maruda (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 20-06-11 13:34 hehehehehe Do rozwodu :):) Ale dowaliłeś ....no cóż życie :-) Ale życzmy im wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia mar
|
|
enya a jakie finko ja uwielbiam Chianti wytrawne dobrze schłodzone :-) mar
|
|
a ja chardonnay Zbychu...najlepiej ElSol Australia i też dobrze schłodzone... Kaca po nim ni mam :) rudy błazen z druhem
|
|
he he he he he to ti bez makijażu????? enya?????? hihihihi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |