piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Zagadka polityczna"

...racja. Lecz to samo stwierdzenie można by odnieść do żeńskiej połowy świata...

Jednakże są to sprawy niezwykle złożone, a każdy przypadek inny.. Różne są bowiem doświadczenia ludzi, mniej lub bardziej bolesne, różnie też te doświadczenia są przez każdego odbierane - tak jak różna jest tolerancja bólu... A każdy idzie własną drogą, spotykając na niej inny "zestaw" ludzi i potykając się o inne "kamienie życia":). Trudno więc na tym polu generalizować i uogólniać cokolwiek..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Zagadka polityczna"

Mimo mimowolnej antypatii, jaką czuję do tego pana, jednak to ja wywołałem ten temat i chyba musze człowieka trochę bronić, bo wszyscy tutaj na niego naskoczyli. Sądzę, że nie było wolą p. Sroczyńskiego umieszczać swoją twarz przy informacji o bombardowaniu Łomży w 1939 r. Jest to wina WYŁĄCZNIE portalu 4lomza.pl, któremu tenże kandydat zapłacił za reklamę swojej buziulki, a któryż to portal po prostu seryjnie zamieszcza wizerunek niestety przyszłego posła przy każdym artykule. Nikt z redakcji nie pomyślał, że jest to trochę nie na miejscu, ewentualnie wprowadzenie prostej poprawki jest rzeczą zbyt trudną dla pracowników... Przypuszczam, że gdyby zapytać p. Sroczyńskiego, sam zgodziłby się na usunięcie swojej twarzy z tym artykule. Mało: ktokolwiek zleciłby reklamę 4lomza, czy p. Kołąkowski, czy Jarota, też pewnie skutek byłby ten sam...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Może za kilka lat ktos sie tym zajmie naraszie4 do zaduzo robut na raz ale jak np. Od dziś na Skrzyżowaniu ulic Wojska Polskiego z Poźnanska tam droga była w miare i od dzis robia te skrzyzowanie i rondo !! a czemu niemożna by pierw zrobić drogi która jest w gorszym stanie ??

Treść jest ukryta

Ee... Chyba się lekko zbłaźniłem, to nie tak było... Już dobrze nie pamiętam

Zbych

Na mojej działce :D

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

ja mam jeszcze ksiazki niektore do sprzedania do 3 klasy, w tym roku skonczylam 3 lo, moj e0mail tita0000@vp.pl, napiszcie mi czego potrzebujecie a ja wam odpisze czy mam :), pozdrawiam

Autochton napisał!
"Idź z raz na mecz i jak trafisz na wiatr z tej strony to się przekonasz."

"Nie chodzisz na mecze , a się wymądrzasz. Zero pojęcia o meczach i piłce"

"stwierdzenie "ale tacy kibice jak Ty i Tobie podobni doprowadzili do takiego stanu, że muszą Was obmacywać ochroniarze (ochroniarki)" , jest dla mnie obrazliwe , jest publicznym pomówieniem i kwalifikuje się do sądu. Rozważę taką możliwość"

Od kiedy tak na prawdę zacząłeś chodzić na mecze ŁKS-su?

Autochton, raz tylko typowałem w ŁKS-ówce i wyprzerdziłem Ciebie w punktacji.

Rozważyłeś już czy podasz mnie do sądu za obrazę Ciebie jako kibica ŁKS-su?

Znasz już odpowiedź na pytanie które Tobie zadałem?

Spotkamy się może na meczu z Pelikanem, to podamy sobie rękę na zgodę.

Pozdrowienia.

.

Cześć Wojtek, chcesz się zrelaksować po pracy w EP. W takim razie ja też się zapisuję żeby wytrząsnąć z siebie te wszystkie kłaczki. Niezły jest klub koło kwiaciarni MARZENIE na legionów. Po kilku treningach wejdziesz na 7 piętro bez żadnej zadyszki-szybciej niż winda zajedzie.
Byłem u Ciebie w firmie ale tylko rozmawiałem z Twoim Prezesem.
Grzegorz D.

Nasza

Wg książki "Inżynieria ruchu" to znienawidzone przez wielu ronda są najbardziej wydajnym rodzajem skrzyżowań. Może nie tyle pod względem płynności co raczej równego dostępu z wszelkich kierunków.
Wyobrażcie sobie w miejsce ronda na placu Kościuszki 6 skrzyżowań.

bob piszesz 0 zł na fundusz remontowy to jak z zera zł zbudować drogę?

a co do nierobów to przejdź się do niepozornego budynku wku przy polowej a zobaczysz sobie skansen obiboków i dekowników

Jak postawią tam kolejny kościół - to i będzie droga (może nawet kostka?).
Nasze władze lubią widocznie inwestować w swoje życie pozagrobowe:-) bo biedaczków na tym świecie czeka tylko "śledź, kawał chleba, tygodniami nic więcej prawie....

.

ok dz w poniedziałek sie rozejrze i tu i tu
pozdrawiam

No właśnie gdzie? Chętnie wyślę swoją mamę (jeszcze przed pięćdziesiatką), bo jest osobą samotną.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org