piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak nas widza w Europie

Znalazłem!

W związku z ostatnią rocznicą proszę o zdjęcie pana Wałęsy skaczącego przez ogrodzenie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak nas widza w Europie

Ali!!!!!!!!!Śpisz?O tej porze?Pozdrawiam ze słonecznej Łomzy.Czy Ty naprawdę nie byłas nigdy w tym starym grodzie mazowieckim?Proponuje obejrzenie materiałów archiwalnych na stronie www.polonia.pl.na temat Łomzy.Ciekawe miasto z bogata historia .Mentalnie jednak zaścianek!!!!Pozdrowka!!!
P.S.Rwanie jest rwaniem to jednak nie to samo co podrzut.Ciało podrzucone spada bolesnie na pewną część ciała poniżej pleców.Życzę dalszego RWANIA!!!!!

.. a połowa dzieci nie jeździ w fotelikach..

to tylko sprawa chęci widziałem nawet po dwa foteliki na tylnym siedzeniu malucha czyli można
lecz widziałem i inne auta gdzie dzieciaki przewieszają się przez przednie fotele albo rodzice trzymają je na kolanach - głupota czy bezmyślność?

MrS zaginiony w akcji pustynna burza;-) wsio z nim ok.

....może focha rzucił na tych co nie byli?:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org