Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak nas widza w Europie |
Znalazłem! W związku z ostatnią rocznicą proszę o zdjęcie pana Wałęsy skaczącego przez ogrodzenie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak nas widza w Europie |
Ali!!!!!!!!!Śpisz?O tej porze?Pozdrawiam ze słonecznej Łomzy.Czy Ty naprawdę nie byłas nigdy w tym starym grodzie mazowieckim?Proponuje obejrzenie materiałów archiwalnych na stronie www.polonia.pl.na temat Łomzy.Ciekawe miasto z bogata historia .Mentalnie jednak zaścianek!!!!Pozdrowka!!! P.S.Rwanie jest rwaniem to jednak nie to samo co podrzut.Ciało podrzucone spada bolesnie na pewną część ciała poniżej pleców.Życzę dalszego RWANIA!!!!!
|
|
.. a połowa dzieci nie jeździ w fotelikach.. to tylko sprawa chęci widziałem nawet po dwa foteliki na tylnym siedzeniu malucha czyli można lecz widziałem i inne auta gdzie dzieciaki przewieszają się przez przednie fotele albo rodzice trzymają je na kolanach - głupota czy bezmyślność?
|
|
MrS zaginiony w akcji pustynna burza;-) wsio z nim ok. ....może focha rzucił na tych co nie byli?:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |