Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prokuratura uważa, że wyrok za spalenie kukły Żyda jest za wysoki. |
Jakos nie widać, żeby sprzątali te kupy. Dalej jedynie zakupy w Lidlu robią. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prokuratura uważa, że wyrok za spalenie kukły Żyda jest za wysoki. |
Dziękuję Wam za rady, rzeczywiście samotne spacery, imprezy nie są dobrym rozwiązaniem , szczególnie jak nie zna się miasta, choć nie ukrywam lubię spędzać czas na zewnątrz, chociażby jeżdząc na rowerze, lub robić zdjęcia. Chyba mam sąsiadkę w podobnym wieku, może zagadam do niej jakoś, mała kawa nie jest zła:) Powiedzmy, że muszę 'dopilnować' tu pewnych spraw, stąd taka kolejność:) Ale jestem zadowolona, miasto ma swój urok. Pozdrawiam:)
|
|
Miasto i okolica jest piękne, większość ludzi też jest w porządku tylko nie oceniajcie po tym forum, to taka mała łomżyńska odskocznia na której trolle rozładowują emocje po ciężkim dniu ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A w pasteryzowanym mleku jest mnóstwo martwych bakterii. A do ciebie nie dociera, że nie tolerowanie laktozy występuje u co 10-tego człowieka po 50-tce. Nie uogólniaj swoich wywodów do wszystkich dorosłych, bo wg. tej teorii każdy dorosły co się napije mleka będzie miał srakę aż miło. Za rozkładanie laktozy odpowiada enzym laktazy, który u niektórych zanika z wiekiem. Więc tępoty szukaj u siebie.
|
|
"A w pasteryzowanym mleku jest mnóstwo martwych bakterii" ile ty masz lat? hehehe
|
|
Treść jest ukryta
|
|
STRAŻ MIEJSKA co sądzicie jakości pracy straży miejskiej w Łomży. Czy zetknęliście się przy kontroli z poniżaniem ludzi nieadekwatnym do dokonanego wykroczenia. Myślę, że to ciekawy temat. Ja odpukać się z tym nie zetknąłem ale szefowa mi opowiadała jak przy kontroli na 3 rzędnej uliczce strażnik tak po niej pojechał aż się rozpłakała. Czekam na wasze doświadczenia i opinie pozdrawiam
|
|
Szczerze to początkowo właśnie myślałem, że rozpylają chemtrails ale musiałyby być to po pierwsze samoloty, po drugie samoloty wojskowe, głośne. Więc ta opcja odpada.
|
|
CODZIENNIE GŁOSUJĘ. Zresztą całkiem fajny komiks. Plus za rymy.
|
|
takiej osobie jak ty to powinni 3 razy tyle dac
|
|
jaki internet bezprzewodowy polecaćie w okolice łomży bo muszę internet założyć w kupiskach a neostrada orange i netia itp odpadają bo niemam łączą telefonicznego . W grę wchodzi internet na modem usb lub radiowy . Myślałem o cyfrowym polsacie za 29 limit niby 1 gb w dzień i 1 w nocy tylko nigdzie nie pisze czy te 1 gb to na cały miesiąc czy na 1 dzień .
|
|
T-line masz racje mlodziaki mysla aby teraz sie nacpac dobrze w 10 kogos skopac io chojraki haha a ty ktos cos zamkni dupe frnco z dlugimi wlosamo wodstock juz dawno sie skanczyl i dzieci kwiatow juz niema ciulu wisniak jestes z bozejewa i tyle pastuj martensy grzybie
|
|
|
tak to jest jak mlodzi sie dorwą do samochodu
|
|
człowieku wiek tu nie ma nic do tego to są światła bezkolizyjne ja skrecałem w lewo na zielonym w str. Lidla tym bardziej ze dojechalem to bylo czerwone i gdy zapalilo sie zielone to zaczezlem ruszac a bus lecial al.legiońów
|
|
Moim zdaniem po rozstaniu konieczna jest pewna 'przerwa' od związków. Czas na dojście do siebie, uświadomienia sobie stosunku do własnej osoby i uczucia do ex-partnera. Wchodząc w nowy związek zaraz po zakończeniu poprzedniego możemy nie chcący skrzywdzić nowego partnera. Bo to co wydaje się zauroczeniem może być tylko strachem przed samotnością, która wbrew pozorom nie jest taka zła. Oczywiście nie na dłuższą metę.
|
|
Ja do Niemiec jakieś 2 lata temu poleciałam z Gdańska samolotem. Podróż w dwie strony kosztowała mnie 100 zł a trwała około godziny. (+ dojazd do Gdańska). _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
von chrupka jak dla mnie tez byle jaka i widoczna na kilometr, ale widac wystarczajaca, zeby przeciwnicy tuska masowo sie lapali. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Prawda jest taka że ona nie chce juz z tobą być. Daj jej święty spokój a i ty zajmij sie czymś innym a z czasem zapomnisz . < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ŁKS awans do III ligi ma już zapewniony. Powoli wraca tam gdzie Jego miejsce. Teraz trzeba pomóc chłopakom wygrać półfinał okręgowego pucharu polski który odbędzie się w środę o godzinie 17.00 na Z18. Gramy z III ligową Pogonią Łapy. Mamy nie lada okazję ugrać coś porządnego. Wiadomo że w finale tego pucharu będzie 4ligowy zespół (Włókniarz lub Cresovia) co daje nam duże prawdopodobieństwo wygrania tego pucharu patrząc na tabelę naszej 4 ligi. Trzeba tylko przejść Pogoń. Jak by ktoś nie wiedział co daje wygranie okręgowego pucharu polski poza prestiżem i samym jego wygraniem, to już wyjaśniam - w przyszłym sezonie gralibyśmy już o Puchar Polski - ten "właściwy". Czyli można trafić na zespół z ekstraklasy który to przyjedzie na nasze boisko powalczyć o awans. Możemy mieć w przyszłym sezonie na prawdę fajne mecze na Z18. Mecz jest w środę o 17.00. Namawiajcie jutro znajomych ze szkoły, pracy, podwórka czy czegokolwiek aby w środę pojawić się na Z18 w jak największej liczbie, bo to na pewno pomoże naszym chłopakom ugrać wynik jakiego byśmy sobie życzyli. Środa godzina 17.00 - ŁKS - Pogoń Łapy. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Fajnie ze tak reklamujesz i ja na pewno sie zjawie. Fakt jest olbrzymia szansa na ciekawe meczyki i jakis prestiz. Pogon Łapy niby nie wielka miejscowosc a calkiem dobrze sobie radzi w 3 lidze. Jednak sadze ze jest w naszym zasiegu.
|
|
|
młody wykrztałcony to adamosxx z forum politycznego, typowy troll internetowy, który onanizuje się czytając wasze odpowiedzi.
|
|
eternity co ty za bzdury wypisujesz? Jakie karalne? Przez kogo? Zwiazek kynologiczny? haha... Nie wiesz ze brzydkie mowienie o konkurencji to kiepski sposob na reklame? :) Mieszanki psopodobne, dobre :) Niech ci postawia 10 losowo wybranych psow i na podstawie jedynie swojego eksperckiego oka wskaz palcem, ktory ma rodowod ^^ Juz to widze...
|
|
Dziękuję:) Trochę uśmiechu na twarzy... Dziękuję wszystkim, bo jest cholernie ciężko... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |