Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ratusz nie podniesie opłaty za śmieci? |
POLICJANT - JEŚLI NAWET kupuje piwo w lodziarni to nic dziwnego, to jest jego taka praca, może to miejsce akurat jest najlepsze żeby coś zaobserwować.......Nasza Policja jest i tak b. wyrozumiała , bo w myśl prawa można by rąbać wszystkich mandatami za to czym jeżdżą i jak jeżdżą ....Tylko obcokrajowców powinni bardziej czesać bo się za bardzo panoszą na naszych drogach.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ratusz nie podniesie opłaty za śmieci? |
KURCZE ALE LIPA;/
|
|
PS3 podobno nie da się złamać. To znaczy ktoś tam złamał, niejaki Geohot, ale nie pograsz po sieci, bo od razu zablokują Ci konsolę. Przerzuć się na oryginały.
|
|
Możesz zrezygnować podając powód brak zasięgu niech przyjadą technicy i to sprawdzą czy mam czy nie moja znajoma tak zrezygnowała nie masz zasięgu nie działa proste a jak nie działa to za co płacić ?
|
|
hehe
|
|
witam mam fachowca który bierze naprawdę tanio i szybko robi do tego naprawdę profesjonalnie robiłem meble u niego jest naprawdę godny pochwały jego numer to 506670355 polecam!!!!!!!!
|
|
http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp moze po tym filmiku ktos zrezygnuje z noszenia prawdziwych futer
|
|
A dokładniej gdzie to było?
|
|
allegro najtaniej cena 30% tego co w zakładach które zakładają gaz
|
|
@Płaski Myślę, że np. w Helsinkach, Ridżanie, Faya-Largeau, Berlinie, Budapeszcie oraz Łomży można przerobić. Postaw piwo komu trzeba i będziesz miał "przerobioną". Tak, piwo, dosłownie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |