Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kato-cenzura w TVPiS |
to nie miasto to wiocha jakich mało
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kato-cenzura w TVPiS |
ogol sie na łyso do slubu, jak z toba zerwie przed samym slubem, to będzie oznaczalo ze liczy sie dla niego tylko twoj wygląd, czyli łózko. Lepiej sie dowiedziec przed niz po nie?
|
|
Obługa to super ! Plus dla nich - ale z kredyt bierzesz na klikanaście lat, a obsługa to nie wszystko. Dziś czytałem na ten temat: http://www.polskatimes.pl/pieniadze/368652,w-gore-ida-stopy-i-kredyty-w-zlotych,id,t.html i tu nie ma słowa o Aliorze ......
|
|
:))))))) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jestem cwelem
|
|
Podstawowa sprawa maja taki duży wybór inwestycji że mozna zwariować i zarobić dużo wiecej niż na tej zakicha.... lokacie ja zarobiłem na funduszu inwestycyjnym w eur przez rok 10% (tempelton )
|
|
4feeter chciałbym mieć jakiś interes w odradzaniu tego paliwa, bo to by znaczyło że w ogóle mam jakiś interes w tym biznesie, co jak każdy wie niesie za sobą potężne dochody. Odradzam tylko i wyłącznie z własnych postrzeżeń i opinii innych. Co do tego, że tankuje tam pół Białego i cała okolica to szczerze wątpię, bo są tam 3 dystrybutory(jeśli się nie mylę), a kolejek jakoś tam nigdy nie widać, może sporadycznie w weekendy kiedy wszyscy tam walą do sklepów. Jeśli chodzi o diagnostyki to jest zbędna, wystarczy gdzie indziej zatankować i problem z głowy.(Przy tankowaniu koło auchan radzę profilaktycznie zajrzeć co jakiś czas na filtr paliwa) Na shellu paliwko dobre(nie wiem skąd te założenie że tanie paliwo jest złe), a gdy kosztuje tam 4,50 to koło auchan jest w granicach 4,37-4,40 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
MPK z bankrutuje Jeśli chceci napisz cie petycje i podpiszcie się to może dyrektor zrobi coś z tym Lewackie forum
|
|
To już nie wina klubu . Może kiedyś to klub będzie sprawdzał bilety w obecności ochrony tak jak jest w Warszawie rudy błazen z druhem
|
|
Steam boy czyzbys czytał koran w wersji internetowej?Czy ty jakop iewca koranu nie wiesz ze koran jet tylko jeden w jezyku arabskim?jako interpretacje czytałeś? czy zdajesz sobie sprawe ze koran zalezy od tego przez kogo jest interpretowny i tłumaczony? Co do języków znam polski, angielski uczył się ja paszto hmm taki jezyk pasztuński. Czy widziałem islam i kulturę islamu hmm w sumie byłem w Iraku i W Afganie to cos tam widziałem. W sumie to ładnych parę miesiecy i tu i tu. Wiecmi kk...wa nie piep....cie o tych waszych teoriach i przekładach koranu z internetu. Wszyscy k...tavy biedni sa tylko my bogacze/polacy a polskie rodziny niemaja za co jedzenia kupic...patologia Powinnismy szanowac inne kultury ale na zasadzie retroakcji wy szanujecie nas a my was. Ludzie muzulmanka np. w europie masie ubiearac jak chce, manifestowac swoja odrebnosc. chrzescijanin juz niemoze ubrac sie jak chce w kraju arabskim i manifestowac swojej religii. Tyle co do kwestii wiary. zgadzam sie z rahtid jak juz sa to niech sa u nich wojna a to cos stracsznego o czym 95%nie ma pojecia.Jak juz u nas mieszkaja to niech nas szanuja i maja identyczne prawa jak polacy.czemu oni sa bardziej faworyzowani niz polacy?
|
|
Witam, Zajmuję się inwestycjami od kilku lat. Zachęcam zdobyć najpierw pewną wiedzę o tym w co chcesz zainwestować, a dopiero potem wyłożyć kasę. Osobiście nie inwestuję w fundusz ani też nie polecam żadnego banku jako miejsca do inwestowania. Powód jest prosty: niskie zyski ledwo powyżej inflacji o ile w ogóle... To już lepiej pochylić się nad inwestycjami oferowanymi przez firmy ubezpieczeniowe, choć i tu czai się wiele pułapek - na przykład wysokie koszty - często ukryte, a po uważnym przeczytaniu OWU okazuje się, że mogą zjeść wypracowane przez fundusze zyski... Korzystam z innych instrumentów, nad którymi mam kontrolę i mogę zarabiać niezależnie od sytuacji na rynku - nie ważne czy jest hossa czy bessa. Podzielę się informacja tylko przy osobistym kontakcie, that's it. patrner78@o2.pl
|
|
nadstaw uszko spróbujemy :):):):):):) paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
i figa z makiem nima nic . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Dobra,koniec żartów,jutro staję w kolejce po numerek do lekarza;-)
|
|
A to czemuż???Przecież miło wysłać komuś Walentynkę jak i otrzymać;-)
|
|
Fryzura najlepiej Sikorskiego czesała "Kasia" :) Fryzura rewelacja pierwsze pytanie to gdzie się czesałam efekt super trwała extra nawet włosek się nie ruszył z miejsca wytrwała poprawiny musiałam ją niestety sama rozwalić .. Cena przystępna 100zł paplik proste „zasady” w życiu ma: nie czyni innym żydom, tego co czyni gojom...
|
|
O właśnie,pierwsza Walentynka;-)
|
|
Ja to w ramach wdzięczności tylko w naturze odpłacam :):):):):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Historia-tego-9-letniego-bohatera-poruszyla-miliony-serc,wid,13132186,wiadomosc_video.html Oczywiście że trzeba mieć serce z kamienia aby tu sie nie wzruszyć ale nasuwa się też i pytanie - gdzie jest pomoc państwa? Tak nam miało byc wszystkim sielsko i anielsko a jest tylko tym przy korycie.
|
|
o jakie atrakcje Ci chodzi i jakie urządzenia ?? sprecyzuj czy to impreza plenerowa czy w sali gimnastycznej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |