Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najbardziej mściwy gang |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najbardziej mściwy gang |
Treść jest ukryta
|
|
To jest na Konstytucji 3 Maja 2 c/36 pierwszy blok od garaży z resztą jak tam będziesz to zapytasz kogoś. Moim zdaniem za dużo klientów to ona nie miała ale rzeczywiście ostatnio bardzo zmieniła się jeśli chodzi o wygląd więc może na coś zachorowała.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szymon, weź dzieciaku nie odwalaj tu fanaberii, twoi rodzice zadecydują, ile dać. Idź lepiej zeszyt przepisać z religii, bo wstyd rodzinie przyniesiesz. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ogarnijcie sie wszyscy . Kobieta chce wiedziec czy ktos znalazł obraczke wiec na jej pytanie odpowiedzcie a nie glupie komentarze piszecie o kochance . Zajmijcie sie najpierw soba a pozniej innymi . Pytanie jest proste wiec odp poinna tez byc prosta . "tak znalazle obraczke " lub " nie znalazles jej " logika
|
|
ja masuje nogi,mało biorę.
|
|
nie znalazlem *
|
|
Trzeba męza dobrze karmić bo inaczej chłop mizernieje, paluszki cienieją i obrączka spada.
|
|
do autora postu: no to jeżeli nie po turystyce, to jakie inne walory posiadasz ?
|
|
powiem krótko S%ie###aj !
|
|
a jesli chodzi o dokumentacje leczenia to udalo sie wam odzyskac karty od dr. Minko?
|
|
Dodam również, że dzwoniłem do nich jakoś na początku stycznia. Podali mi jedynie informacje, że to przez łącza i będzie naprawione na koniec stycznia. Jak widać mamy 5 i zero poprawy. Zmieniłem nawet router z liveboxa na TP-LINK co kosztowało mnie około 150zł, lecz nic to nie pomogło. Złożyłem już reklamację i czekam na częściowy zwrot pieniędzy.
|
|
BLEE
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jeśli będzie stać rodziców na leczenie w prywatnej klinice doktora,a po za tym jaki dobry specjalista tu przyjdzie?
|
|
kliniki napewno niebedzie bo zamało wygrał a dziecików chorych wykożystał do wygranej dał im 50000 a sam zgarnoł 250000 i juz niedługo zobaczymy profesorka na łomży w nowym mercu albo bemce. :l
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ale nie ma co, ładną opinie sobie doktorek o sobie zgarnął ;]
|
|
PS. Masz racje, z ta statystyka, a wynika ona z tego, ze ten po PW zarobi 7 tys, a po lomzynskiej tysiac ;) rudy błazen z druhem
|
|
a jak byk to co ztego? nie znasz się na mleku to się nie wypowiadaj!!
|
|
moze i zarobi 7 tys, ale nie w POLSCE, a 7 tys to moze i zarabiac czlowiek za granica po zawodowce........
|
|
chyba najgorszym błędem tego człowieka było to, że wystartował w tym programie, k urwa już nie mogę słuchać tego bełkotu ile to da temu a ile nie da a co sobie kupi a co z niego za c *** że poszedł do sąsiadów i się nimi posłużył, a gdzieś przeczytałem, że jeszcze nawet zeta nie zobaczył bo polsat ma 60 dni na wypłatę pieniędzy, chłopie nie popełniaj więcej tego błędu i miej wszystko w dupie bo gdzie zaczynają się pieniądze tam odzywa się ludzka zawiść, po co ci to wszystko? zostałeś publicznie opluty... mario
|
|
dran, kto ci tu tyle zarabia? komendant glowny policji , zastępca i wojewódzki, i lekarz rodzinny. 8-15 tys na miesiąc. Czy jest tu jakis komendant ? a moze lekarz? no wlasnie. Kierunki ktore wybieracie są tak skromne jak i wasza wypłata i tu nie chodzi o wybór szkoły a kierunku.
|
|
powodzenia zatem w przesiebiorczosci i zarzadzaniu i tego typu kierunkach :) jak tysiąc wam dadzą to będzie dobrze, nawet gdy tą szkole ukonczyliscie w białym czy warszawie......
|
|
No to piąteczka, tak trzymaj :) Pozdrawiam.
|
|
Profesor, ja akurat jestem informatykiem, jak juz pisalem :) I nic nie wybieram, bo juz jestem po studiach. Staram sie otworzyc niektorym oczy, zeby nie robili bledu mamieni obietnicami, czego to lomzynskie uczelnie dla nich nie zrobia... Oczywiscie, ze kierunek jest najwazniejszy i jest to jednoczesnie jeden z glownych argumentow przeciw naszym uczelniom, o czym rowniez wspominalem wczesniej. Co do zarobkow, to znam ludzi w Lomzy i okolicach, co po te 6-7 tys zarabiaja, pracujac na etacie, w prywatnych firmach. A juz nie mowiac o wiekszym miescie, bo tam to niejedna osoba o takich zarobkach powie jeszcze, ze jak nie dostanie podwyzki to idzie do konkurencji. Nadal jednak twierdze, ze nawet konczac dobry kierunek, na marnej uczelni, ma sie start bez porownania gorszy, niz po prestizowej. Na marketing i zarzadzanie, to ja w ogole nie rozumiem, czemu ludzie sie jeszcze pchaja. Chyba tylko po to, zeby miec wyzsze wyksztalcenie, ale to juz pytanie do nich. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
o... fajnie, że nie jestem sama...
|
|