Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mówi o potrzebie praworządności, a zarazem sam tę praworządność notorycznie łamie |
niestety nie slyszalem rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mówi o potrzebie praworządności, a zarazem sam tę praworządność notorycznie łamie |
witam, tylko pytanie, ile ludzi w Łomży chciałoby jeść prawdziwą włoską pizzę? Ja jadłam pizzę we Włoszech i mi nie smakowała. Może przez przyzwyczajenie do naszej polskiej pseudopizzy, może taki mam gust. I w sumie nie przepadam za tymi z lokalu, wolę swoje domowe wariacje, a te już z prawdziwą pizzą niewiele mają wspólnego.
|
|
Re: mówi o potrzebie praworządności, a zarazem sam tę praworządność notorycznie łamie |
Fazzi a po jakiej uczelni łatwo o robotę w Łomży?? Skończyłem PWSIiP oraz UW i potencjalni pracodawcy specjalnie nie zwracali uwagi jaki papier leży na górze stosu.
|
|
obdzwoniłem wszystkie tego typu firmy i niestety nie ma pogody w tym tygodniu na kulig.. może w przyszły weekend się uda:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |