Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Standarty oralności posła pis |
Śmiało mogę polecić firmę honiton, bo sam takich używam. http://allegro.pl/zestaw-kluczy-klucze-nasadowe-94-honiton-germany-i1421411524.html tutaj już nieaktualne, ale poszukaj takich co może przesyłka jest darmowa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Standarty oralności posła pis |
Treść jest ukryta
|
|
jesli sam to zrobisz to ok.bedzie taniej.ale jesli firma to oni za robote wezme ok 60-70zl za m2.czyli drugie tyle co za docieplenie styropianem.pozdrawiam
|
|
Szukasz dodatkowego zarobku. Zostań Konsultantką Avon kupuj kosmetyki wysokiej jakości ze zniżką 25-45%. Atrakcyjne prezenty! 660329017 syla1214@o2.pl rudy błazen z druhem
|
|
w razie jak ktoś się pomylił nie chcąco to powinna być opcja edycji ogłoszenia rudy błazen z druhem
|
|
a jak robisz te sushi - co dajesz , jakiej ryby używasz?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie no zrobi mi to znajomy za 25zł za metr
|
|
tam zajmują się renowacją wraków jakimi jeździsz
|
|
hymm... wydaje mi sie ze nie ale nie jestem pewien w 100% :| ( w Naszej Łomży i okolicy wszytko jest możliwe, tak na uboczu )
|
|
Zgadzam się, ale nie mówcie mi że każdy który chce pracować pracuje. Mam paru znajomych którzy tam pracowali i jedni zgadzam się z wami - nie chciało im się ale inni nie wiedzieć czemu z dnia na dzień dostają wypowiedzenie i tyle. Nawet ludzie z którymi pracowali byli zdziwieni. Ale gdyby nie to że kierownictwo bez żadnych wyjaśnień zwalnia pod pretekstem że mało pracy a za tydzień ogłoszenie Uniglass przyjmie do pracy to byłoby OK.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=H4KsWY9XOK0
|
|
Kasia1234 napisał(a): > Do pabo - a kiedy tam pracowałeś? może byliśmy na jednej > zmianie? bylismy?
|
|
szczebiotka szukasz wrażeń? Czy też tam pracowałeś?
|
|
na allegro sprzedają Łomżyniacy, kupowałam jakiś czas temu - odbiór w okolicach parku jakuba wagi dokładnego adresu nie pamiętam, towar z długim terminem ważności, tyle że nie wiem czy poza allegro idzie się z nimi dogadać bo ja licytowałam i tylko później odebrać byłam użytkownik sushigi --> http://allegro.pl/show_user.php?uid=19897003 Riposta ja nie przepadam za surowizną więc kupuję wędzonego łososia tyle że nie takiego z dzwonków ale z takiej dużej "polędwicy", bywa w rybnym na dworcu czy koło poczty
|
|
bajer ,ale to co piszesz to nie bajer?
|
|
Wykształcenie: wyższe Stanowisko: sprzedawca Płaca: 2200 brutto + premia A Wy ile zarabiacie na swoich stanowiskach?
|
|
Popieram Stacha Konwy.
|
|
Zaprasza do pisania na forum na temat MPK Łomża rudy błazen z druhem
|
|
"Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie" Jakie to polskie!!!. Ale tekst posrany, choć górnolotny.
|
|
Może ściągnąć dużo więcej niż 500zł zależy ile wyniosą straty po remanencie luki
|
|
|
Drożej ? To ciekawe. Chyba tylko za mieszkanie, jak musisz wynajmować.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
trele morele maly gigancie, musi byc staly obrot pracownika w kazdym zakladzie !
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-128.abo.wanadoo.fr) Data: 02-02-11 22:57 trele morele maly gigancie, musi byc staly obrot pracownika w kazdym zakladzie ! Przecież o tym piszę,że Cię stale obracali w każdym zakładzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |