Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie będzie Trynunału, nie będzie wojsk USA |
EKOM72 a Ty jesteś normalna? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie będzie Trynunału, nie będzie wojsk USA |
Mam HP LaserJet 1020 lux maszyna. Miałem lexmarka te same problemy co u kolegi z górnego postu.
|
|
Luracrow1 ja nie mam nic do dr Borawskiej, ale kazala mi zalozyc aparat, a gdy juz trafilam do dr Goclowskiej to sie tylko usmiechnela, bo aparat jest mi zbedny, gdyz dokladnie sie przygladajac zauwazysz delikatna roznice w zebie, ktory trzeba skorygowac - poprostu strata pieniazkow na aparat dla jednej niewielkiej wady, ktora sie nie poszerza. Co do dr Goclowskiej lecze u niej zabki i naprawde kobieta podchodzi fachowo.
|
|
normalni faceci....a tacy jeszcze są... ????
|
|
Bardzo cenie sobie dr Gocłowską. Potrafi dokonać cudów z "prostowaniem" zębów i to w przypadku, kiedy "fachowcy" z Białego określili przypadek jako beznadziejny i kazali rwać część zębów. Po wielu latach od tamtego przypadku jasno widać, że fachowość leży po stronie dr Gocłowskiej nie zaś drogich fachmanów z "metropolii". Pragnę jeszcze stanąć tylko w obronie autorki tego postu i nie zgodzić się z Franio11. Takie mamy dziś czasy i po to internet, by móc sprawdzić opinie o wszystkim. A jak ktoś prowadzi działalność (obojętnie jaką) to po prostu podlega opinii publicznej i musi liczyć się z tym, że będzie oceniany na takich forach jak to. I jak widać z tu zamieszczonych opinii może okazać się to super reklamą. Ja należę do tzw średniego pokolenia i nie uważam, by miałoby być wstydem zapytanie o opinię na forum ( co jest charakterystyczne dla moich równolatków i osób starszych).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |