piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Politycy rządu PiS popierają kandydatkę PiS

Nightwish - 10th Man Down

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Politycy rządu PiS popierają kandydatkę PiS

TAK SIĘ SKŁADA ŻE MÓJ ZIOMAL WIE KIM JEST SZANELKA ALE ZOSTAWIĘ JEJ TO DO MYŚLENIA MOŻE BĘDZIE WIEDZIAŁA O CO CHODZI,A POTEM PRZESTANIE PISAĆ TAKIE BZDURY.POZDRO

ooooooooooo ... Witaj Ptysiu :)))

Moja corka zaprzyjaznila sie z czeczenska dziewczynka.Kilka razy odwiedzilam jej mame.Wynajmowali jednopokojowe mieszkanie w piec osob.Dostawali 1800 zl zasilku,z czego 800zl placili za mieszkanie.Ojciec tej dziewczynki pracowal.Odkladali kazdy grosz.Zeby miec na podroz do Polski sprzedali caly swoj dorobek.Otrzymali tylko pobyt tolerowany,na dwa lata.W wynajmowanym mieszkaniu bylo czysto,byli bardzo goscinni,czestowali wszystkim co mieli.Nie byli fanatykami religijnymi,szanowali to,ze jestem chrzescijanka.Podobalo mi sie,ze sa bardzo uczynni,dbaja o bliska i dalsza rodzine,o znajomych.W wakacje wrocili do Czeczeni.Dziewczynki bardzo plakaly,ze juz sie nie zobacza.

Koszmarna, droga, nie przykłada się do tego co robi.

pod nóż z nią

ale takie mruganie jest karalne, wystarczy ze gdzies niedaleko stanie drugi radiowoz i juz 'umoczyles' i mandat placisz
na trasie na warszawke tak czasami robia ze niedaleko staja 2 wozy drogowki i za mruganie mandacik leci
CB radio twoim przyjacielem

wladima TY WIDZIAŁES JAKLI PROFIL MA TEN CWEL ON MA ZJARANĄ PSYCHIKĘ

areczek25, dobrze że zwróciłeś na to uwagę, teraz jest jak na widelcu, od razu wyczułem, że to BRUDAS

onanio wypier... i nie udzielaj sie skoro zgubiłeś rozum

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org