piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
------Szacun Adam!!! Czekamy!!!------

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ------Szacun Adam!!! Czekamy!!!------

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Tanio, dobrze i to jeszcze z super sprzetem to sie gryzie! Moge polecic p.Artura z Konarzyc,ma super sprzet i naprawde zna sie na robocie.Gorąco polecam.

areczek25 sadzac po twoich innych tematach zakładanych na forum, po twoim miejscu przebywania i pewnych faktach wydaje mi sie że wiem kim jestes :)
owszem moze i jestes chlopak z ulicy może masz łeb na karku, ale...
po pierwsze
Napewno znajde 50 zawodnikow od Ciebie, bo jest takie mądre polskie przysłowie "Że na kozaka kozak się znajdzie :)"
po drugie
po co wogole wychylasz sie z takimi tematami na forum ?
po trzecie
pozdrow chlopakow na wyspach

GNOJU ty popatrz na to swoje zdjęcie, z twojego profilu, te majty byś zmienił bo wstyd, ten brud ze ścian byś zdrapał.
Kończę z tobą rozmowę, po tej fotce, wiem już czego mogę się po tobie spodziewać, chore chłopisko, areczek25 dobrze cię wyczaił, że ty lekarza potrzebujesz, i to jak najszybciej.
Żegnaj pajacu.

hahaha jakie typy, cały dzień się jadą :D

Zamykam temat!! :D

Od tej pory jeśli ktoś się odezwie ten idiota.

siema. interesuje sie ktos jakei sa ceny i czy jest tam jakas wypozyczalnia sprzetu oraz godz otwarcia ?? dzieki za pomoc

Z cyklu - znalezione w internecie:

Witam,

WYKOPOWICZE PROSZĘ POMÓŻCIE! CZAS SKOŃCZYĆ Z NIEUCZCIWOŚCIĄ I AROGANCJĄ WIELKICH KONCERNÓW!

MOJA HISTORIA

W 2007 r. postanowiłem swoje ciężko zarobione pieniądze przeznaczyć na zakup samochodu. Wybór padł na samochód VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI 140 KM. Nie wiedziałem wtedy, że będzie to najgroszy zakup w moim życiu. Auto wyprodukowane było w 2005 r. i posiadało przebieg 65 tys km.

Dziś po 3 latach użytkowania i stanie licznika na poziomie 135 tys. km w aucie wysiadło praktycznie wszystko to co najważniejsze.

1. Turbosprężarka - urwany wirnik, koszt wymiany 2500 zł (regenerowana oczywiście). Opis problemu : podczas wyprzedzania pojazdu mogło się zdarzyć, że komputer automatycznie przełączył auto w tryb awaryjny gdzie diametralnie traciło moc, żeby nie uszkodzić podzespołów ( o życiu podróżujących jakoś nie pomyślano )

2. Pompowtryskiwacze - koszt jednego to 2500 zł w serwisie. Na aukcjach można trafić używki w cenie 500-1000 zł. Właśnie dzisiaj wysiadł mi drugi.

3. Immobilizer - auto ma czasami cholerne problemy z odpalenie, kierownica się blokuje, brak napięcia w stacyjce. Problem jest ze sterownikiem. Koszt wymiany ok. 4000 zł w seriwsie.

4. Pompa olejowa - wycieranie się napędu pompy olejowej to też jedno z wad fabrycznych tego pojazdu. Mechanik poinforował mnie podczas naprawy turbo, że u mnie ten problem już jest i że trzeba będzie to naprawić. Koszt rzędu kilku tysięcy złotych.

Po co to piszę ?

1. Ponieważ takich osób jak ja jest tysiące w Polsce i na świecie.

2. Firma Volkswagen chowa głowę w piach i nie robi nic aby naprawić to co już spartoliła.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org