Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kara za smieci uchylona a my dalej będziemy płacić więcej za śmieci |
moja corka chodzi na dodatkowe zajecia z angielskiego a jest w zerowce. moze niewielki pozytek z tego ale co tam. wiadomo, ze w szkole obcego jezyka ciezko jest sie nauczyc z roznych powodow. albo nauczyciel albo sami lekcewazymy zajecia. osobiscie uczylem sie w szkole sredniej niemieckiego i nic nie umiem :]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kara za smieci uchylona a my dalej będziemy płacić więcej za śmieci |
kafar -> mi na komendzie miejskiej powiedzieli 3 miesiące albo 7 więc to powtórzyłem ;) mniemam ze wiedzą co mówią, a też gdzie indziej spotkałem sie z info że np pierwsze 3 miechy jest sie na szkole i po tym czasie zdaje sie test.. a nam mówiono że test piusze sie na początku szkoły w dniu stawienia sie na jednostce.. i wtedy po nim zapada decyzja czy krócej czy nie ;] sam juz nie wiem wiem że test mam pisać 13 (wyznaczyli już date) ale nie wiadomo gdzie mnie wysyłaja.. czy katowice czy legionowo.. nic nie wiadomo.. co zrobic.. trza czekać a póki co mamy jazde na 3-o w radiowozach w wrd.. mozna to potraktowac jako swego rodzaju wdrożenie połączone z frajdą :P faktycznie na sygnale przez korek jada tak szybko ze jak lubie szybka jazdę.. to strach w oczach.. :P sami sie przekonacie kiedys ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
komentujcie.....
|
|
Czy ktos wie moze kto w łomzy udziela porzyczek pozabankowych?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |