niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hurra, projekt 500+ podany do konsultacji społecznych.

ja mialam to samo a kiedy im zwrucilam uwage stwierdzili ze kobieta to kobieta i nie wie ile jej zbiornik ma litrów.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hurra, projekt 500+ podany do konsultacji społecznych.

Jak z wyższej półki to Logitech Z-5500.

SD czytaj ze zrozumieniem wypowiedzi innych "Nie mam nic przeciwko biciu brawa w kościele, ale w odpowiednich sytuacjach", a jeśli nie potrafisz to się nie wypowiadaj...

@ SD

A czy Ty widziałeś człowieczku, żeby ktokolwiek w tym temacie pochwalał Tuska i jego ekipę? Nie - autorka tematu powiedziała jedyne kilka słów o rządzie w odniesieniu do mieszania się Kościoła w politykę. Kolejna sprawa - czy oglądałeś kiedykolwiek TVN? Widać, że nie skoro powielasz prawicowe bzdety wygadywane przez skrajnych oszołomów. Włącz sobie kiedyś fakty ( są o 19.00 ) i może uwierzysz, że jeżeli rząd coś naskrobie (a robi to często) to oni to krytykują i wyśmiewają niejednokrotnie w sposób dobitny. Potem możesz przerzucić się na "Fakty po faktach" i przekonać się, że padają tam pytania bardzo niewygodne dla każdej partii politycznej - również Tuska.

Co do samego tematu to można powiedzieć jedynie, że nie bez powodu z najnowszych sondaży wynika, iż 60% Polaków nie ufa instytucji Kościoła. Pewni ludzie powinni wreszcie pojąć, że im więcej Kler będzie przekraczał progi Kościoła i deptał politykę, tym więcej ludzi się od niego odwróci. Idąc do kościoła ludzie chcą słyszeć kazania swojej wiary a nie wiece polityczne. Kościół przed upadkiem komuny miał spore zasługi i nie można dziś tego negować ale pamiętajmy, że duchowni też są tylko ludźmi i części z nich po transformacji mogło poprzewracać się w głowach.

Głównie o to mi chodzi zeby nie nagrywac ciagle nut typu "bragga"
chce wniesc cos od siebie i dla co nie ktorych ludzi pokazac jaki naprawde jest ten swiat.
Wszyscy mysla ze jest tak kolorowo i fajnie a co maja powiedziec dzieci
ktorzy maja rodizne patologiczna... Kolejny kawalek bd podobny do tracku pt "Szara Rzeczywistosc" i bd nosil tytul "Naga Prawda" wstepnie juz mam gotowy podklad i zacząłem pisac tekst. Jak dobrze pojdzie track bd gotowy do czwartku, jezeli sie dobrze streszcze to nawet w srode popoludniu bd dostepny na youtube.

Pozdrawiam ;]

ale masakra 100 %

Do czego trener niby się przyznał? Przemyśl pajacu trzykrotnie zanim napiszesz.

nic nie jest nie tak, musisz poszukać w opcjach

masakra27

Nie polecam - jak chcesz więcej info podaj email.

A czy mogłabym prosić o jakies namiary, bo niestety nie moge nic znalezc na google .

A ksiądz jak zazwyczaj tradycyjne co łaska od 500 wzwyż, lecz prawdy nie wiem i trudno ryzykować, bo coraz częściej datki, które są obowiązkowe nie są na pewno dla ludzi średnio zarabiających.

Waski masz racje BMKA nie kosztuje parę groszy a na dodatek jak sam na nią zapracujesz

rudy błazen z druhem

dlatego sie nie dziwie kolesiowi ze jest wkurzony na tego typa

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Weście co wy pieprzycie. Zbych chciał najnormalniej po ludzku naprawić samochód, oddał go do naprawy i spier... a nie naprawił. To co to za mechanik.? Jak ja bym miał naprawiać hu* wie jak i jeść z tego chleb to bym wolał głodować. A forum jest ogólne i każdy tu może wypisywać co chce tak jak jasiu smietana i szczebiota !!!!!!!
Co was to obchodzi co on pisze.?
Źle mu naprawili i jest normalnym chłopakiem bo przynajmniej powiedział żeby tam nie robić samochodu. Ja osobiście jestem mu za to wdzięczny bo chciałem tam zaprowadzić swój. Teraz nie zaprowadzę.

rudy błazen z druhem

A jego już nie zamiata ulic, a Twój nadal jest bałwanem.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

pizze powinny byc dorodne by opowiednio swietowac 31/12

rudy błazen z druhem

dlaczego godzinami, i latami podatni bezustanku wyszukiwac i doszukiwac sie rzeczy , ktore dla nich sa zagadka?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

http://sylwester.seoplus.eu/index.php?name=Wyprane_gacie

No to i z wypranymi gaciami też wypijcie :D

Dzis op\

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org